Toshiba Satellite C855-2CF

Toshiba Satellite C855-2CF este un laptop office pentru cei care sunt în căutarea unei soluții performante de birou. Am putea să-l considerăm o alternativă foarte bună la un Sony Vaio alb deoarece știm cu toții că Sony are laptopuri mult mia scumpe. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » beneficiem de un notebook deosebit de elegant și puternic în același timp.
E o soluție puternică cu o portabilitate ridicată deoarece bateria ține undeva la 5 ore, deci autonomia e foarte bună.

Aspect

Fiind un model cu ecran de 15.6 inci vine cu un ecran foarte clar bun pentru vizionarea filmelor HD. Dacă ecranul său vi se pare prea mic atunci puteți conecta un monitor la portul VGA ori la HDMI. Fiind un model mediu ca mărime, în dreapta e prezentă tastatura numerică care vă va ajuta la introducerea rapidă a numerelor.

Așa arată
Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul acesta C855-2CF vine cu un ecran măricel de 15.6 inci a cărui rezoluție e de 1366 pe 768 pixeli. Venind cu un procesor dual core i3 2348M puteți rula orice tip de sarcini, iar jocurile vor rula decent datorită cipului Intel HD. Vine cu multă memorie RAM, adică 4GB, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți adăuga până la maxim 8GB.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu o garanție foarte bună, caracteristică Toshiba; are cele mai noi și utile porturi printre care aș enumera USB 3.0, HDMI și VGA; procesorul e un Intel Core i3 din generația a treia care poate reda inclusiv conținut 1080p dacă folosiți un program capabil gen VLC.
Contra: nu vine cu sistem de operare și nu are memorie dedicată pentru placa video. (Deoarece nu are Windows, prețul e ceva mai mic. Eu aș recomanda să instalați pe el Windows 7 64 bit sau 8 64 bit.)

Concluzie

Dacă nu ești o persoană prea pasionată de jocuri atunci modelul de față o să fie bun pentru tine. Să nu mă înțelegi greșit, jocurile de pe Facebook vor rula impecabil, doar că nu e un laptop pentru cei pasionați de jocuri de ultimă generație. Mai multe informații legate de acest laptop puteți vedea din clipul de alături care e unul foarte bun. Din acesta se poate vedea că e un laptop complet alb, deci tastatura nu e neagră precum la alte modele.

Te-ar mai putea interesa