Toshiba Satellite C855-248, laptop alb foarte ieftin

Laptopul Toshiba Satellite C855-248 e unul ideal pentru cineva în căutarea unui PC unic. Pe piață nu o să găsiți prea multe laptopuri albe, iar dacă alegeți ceva de la Sony o să vedeți că e mult mai scump. Modelul de față vine cu un procesor Celeron 1000M care e unul din seria Ivy bridge, fiind similar ca putere cu Pentium B940. Deci, alegând acest model nu aveți absolut nimic de pierdut.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte mic, iar un motiv pentru care costă așa de puțin e și faptul că nu are OS și că are doar 2GB memorie RAM.

Aspect

Cred că puteți vedea din pozele de alături că un model complet alb cu un ecran măricel de 15.6 inci. Astfel, o să vă puteți uita la serialele preferate de pe Hulu sau YouTube fără a pierde vreun detaliu… dacă e vorba despre filme 720p.

Așa arată
Tastatura

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Intel Celeron din seria a treia, mai exact un model 1000M cu două nuclee și cu cip grafic integrat de la Intel HD. Datorită cipului de la Intel acest notebook poate reda filme HD, iar dacă nu vă place calitatea atunci aveți posibilitatea de a conecta laptopul la un monitor extern prin intermediul porturilor VGA sau HDMI.
Portabilitatea acestui model e una foarte bună deoarece greutatea sa e de 2.3 kilograme, iar bateria ține circa 5 ore deoarece are o baterie cu multe celule.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e excelentă; camera web e una foarte calitativă și o să vă fie de folos la convorbirile de pe Skype sau ceva de genul; procesorul e unul capabil, iar datorită celor două nuclee o să poată rule mai multe sarcini simultan; vine cu cele mai utile porturi pentru conectarea oricărui dispozitiv.
Contra: nu are sistem de operare instalat, iar memoria RAM e de doar 2GB, dar poate fi mărită la mai mult.

Concluzie

Laptopul de față e unul bun chiar dacă vine cu procesor Celeron și are 2GB RAM, iar dacă peste vreun an o să vreți să-i mai puneți RAMi atunci o să puteți face acest lucru fără mari bătăi de cap Deoarece nu vine cu sistem de operare, eu aș recomanda să instalați Windows 7 sau 8 deoarece acestea vor urla perfect pe laptopul de față.

Lasă un comentariu