Toshiba Satellite C855-210, laptop alb

Laptopul Toshiba Satellite C855-210 e un model multimedia destul de bun datorită plăcii video AMD și a procesorului Core i3. Placa video e una de 128 de biți care vă permite să jucați orice joc la detalii medii dar și viitoare jocuri. Cât despre procesor, e unul IvyBridge motiv pentru care frecvența memoriei e de maxim 1333 MHz și cred că 6GB sunt suficienți. Designul e același ca și la oricare alt model din seria 8 de 15 inci, doar că acesta vine pe alb. Există modele pe negru, roșu, gri, maro etc. cu configurații asemănătoare și care probabil vă interesează. Acesta nu vine cu Windows, de aceea vă recomand fie versiunea 7 fie 8 pe 64 de biți. Satellite C855-210 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i3-2370M de 2.4 GHz nu e cel mai nou din seria sa dar îl consider foarte bun chiar și când vine vorba de jocuri, iar pe partea de aplicații și internet, chiar și un Pentium era suficient. Din codul său (C855), se observă că are un ecran de 15.6 inci iar rezoluția sa e doar una HD+. Multitaskingul e excelent cu cei 6GB de RAM și o astfel de memorie e ideală când vă jucați. Cât despre spațiul de stocare, e vorba de un hard disk de 640GB.

Placa video AMD HD 7610M de 1GB și datorită BUS-ului de 128 de biți, performanțele din jocuri se observă dacă o comparăm cu un modelul HD 7550M (pe 64 de biți). Dotările sale la capitolul multimedia sunt difuzoarele stereo, camera web, HDMI și altele. Autonomia sa e una modestă și e una corespunzătoare pentru că e de 6 celule – 3-4 ore.

Având în vedere memoria RAM și că are FreeDOS, ce-l mai bun sistem de operare e Windows 7 și 8 64 biți. Jos puteți viziona un clip cu performanțele grafice a acelei plăci video de care vă ziceam mai sus:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțele sunt bune pentru cât costă, arată bine, tastatură cu taste depărtate, fiabil și hard mare.

Minusuri: nu vine cu încărcare USB (ideal dacă vreți să vă încărcați telefonul).

Concluzie

Toshiba Satellite C855-210 e un laptop alb foarte ieftin dacă îl comparăm cu Sony Vaio. Cu alte cuvinte, nu sunt mulți producători care oferă laptopuri albe și accesibile. Jos am pus o prezentarea a unui laptop din aceeași serie C855, doar configurația diferă:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite C855-210, laptop alb”

  1. te rog mult spune-mi si mie daca modelul asta c855 120 are structura lucioasa sau este cea din plastic cu patratelele alea care se simt la atingere; ma refer acolo lanca touchpad in laterale. ms mult

Comentariile sunt închise.