Toshiba Satellite C855-1WF

Laptopul Toshiba Satellite C855-1WF e un laptop de 15 inci de culoare roșie și care se adresează în special celor care doresc performanțe multimedia. Există variante mai mici care probabil v-ar interesa (de 13 inci) dar și în alte culori (negru, alb, gri sau maro). Bineînțeles, acele laptopuri nu au aceeași configurație dar cu siguranță pot fi luate în calcul având în vedere bugetul acestuia. Oricum, în acest buget alternative similare sau mai bune nu prea sunt deoarece nu vine cu Windows 8 ci cu Free DOS. Free DOS poate fi șters cu DVD-ul sistemului de operare (care îl aveți deja, dar nu e inclus). C855-1WF are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam așa arată
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său poate fi considerat suficient de performant având în vedere că e un model IvyBridge de 2.5 GHz – Core i5-3210M. Placa video din acest laptop e una dedicată de la AMD, dar are și una integrată în procesor – Intel HD 4000. Ambele sunt foarte importante deoarece vă oferă performanțe grafice sau autonomie mare.

Ecranul de 15.6 inci LED poate fi de folos pentru cei care vor să vizioneze filme HD și nu-i interesează prea mult diagonala ci portabilitatea. Deasemenea rezoluția vă permite să vizionați filme la calitate mare, iar pentru cele 1080p vă recomand un monitor sau TV. Capacitatea RAM a acestui model e de 4GB dar există posibilități de upgrade (la 8GB). Hardul său e unul foarte spațios venind cu un spațiu de stocare de 750GB și e unul destul de silențios.

Comutarea de pe palaca integrată pe cea dedicată se face automat fie că vizionați un film fie că jucați un joc. Cea dedicată e Radeon HD 7610M de 1 GB și cu BUS de 128 de biți. E mult superioară modelului 7550M deoarece poate rula mai multe jocuri la detalii medii și maxime. La capitolul dotări nu-i lipsește nimic și vine chiar și cu bluetooth. Puteți conecta un mouse wireless la acest laptop pentru mai puține fire sau să vă transferați fișierele de pe telefon sau invers.

Autonomia asigurată de laptop nu depășește 3 ore și jumătate în special că are o configurație performantă și nu una de tip office. Bineînțeles în jocuri autonomia scade mult de aceea ar fi bine să-l țineți în priză.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut iar datorită culorii, amprentele nu asă în evidență ca și la cele pe negru; după cum știți laptopurile acestui producător sunt robuste și fiabile, iar acesta nu e o excepție, are bluetooth și poate reda multe jocuri.

Minusuri: putea fi ceva mai ieftin.

Concluzie

Toshiba Satellite C855-1WF e unul dintre multele laptopuri în acest preț iar dacă vreți să faceți un cadou cuiva, acesta ar putea fi acel model sau chiar unul de 13.3 inci.

2 comentarii la „Toshiba Satellite C855-1WF”

  1. Minusuri: Tastatura! categoric nu e pentru gameri, si nici pentru cei care scriu repede la tastatura! trebuie sa apesi exact pe centrul butonului ca sa ia unele taste!

  2. Un gunoi de laptop . Am plaatit 25 de mil pe el in urma cu 11 luni si deja a fost dus in service de 2 ori . Acum il trimit iarasi deoarece se incalzeste ff tare . Are o placa video de RAHAT pe 64 de bytes si se duce in 90 de grade la cele mai slabe aplicatii … la jocuri nu mai ,spun ca nu se poate juca mai nimic .. se incalzeste si se blocheaza.EVITATI ACEST MODEL!!

Lasă un comentariu