Toshiba Satellite C855-1N9

Laptopul Toshiba Satellite C855-1N9 e unul dintre modele office cu Core i5 IvyBridge, deci care vă oferă o viteză de procesare bună. Dacă nu vă interesează prea mult procesorul , puteți opta chiar și pentru un Pentium sau Core i3. Astfel veți economisi mai mulți bani și probabil veți avea la dispoziție modele în alte culori (în cazul în care nu vă place albul). Oferta de laptopuri de la acest producător e destul de variată, astfel că veți găsi un model pentru orice buget fie el și mai mic. O alternativă în același preț ar fi unul cu Core i3 și placă AMD. Satellite C855-1N9 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i5-3210M de 2.5 GHz e unul decent pentru orice tip de utilizator însă pentru că laptopul are doar placa video Intel, gamerii sunt excluși. E genul de laptop care devine util atunci când călătoriți sau doriți un înlocuitor performant pentru vechiul PC. Bineînțeles prețul e mai mare decât a unui desktop, dar nu mai e nevoie de atâtea cabluri și poate fi pus unde doriți în locuință. Poate fi și un player portabil funcțional datorită ecranului HD de 15.6 inci și a unor dotări (DVD, difuzoare, card reader, USBuri etc).

Memoria RAM poate fi extinsă la 8GB dar pentru un laptop cum e acesta, 4GB sunt suficienți. HDD-ul său de 640GB pare o alegere bună în special dacă vă plac filme sau muzica. Cât despre placa video Intel, poate reda jocuri 3D mai vechi și filme la calitate superioară. Dotările sale sunt cele obișnuite pentru un astfel de laptop: Trei USBuri (din care unul e 3.0), cameră web, HDMI, baterie de 6 celule, VGA etc. Multe din aceste dotări devin utile când vreți să mai conectați un TV sau monitor, un HDD extern, mouse etc. Se poate spune că e un gadget funcțional și care merită încercat în sepcial dacă vreți procesor

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație de ultimă generație, carcasă robustă, autonomie mare, USB 3.0 și are un design elegant.

Minusuri: lipsa unei plăci video cu memorie dedicată.

Concluzie

Toshiba Satellite C855-1N9 e o recomandare bună în caz că nu vă doriți un laptop pe care să jucați jocuri ci să vizionați filme, să ascultați muzică și să folosiți diverse aplicații. Deci poate fi următoarea voastră alegere iar sigurul obstacol ar fi prețul său. Jos am pus o prezentare a unui laptop foarte asemănător:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite C855-1N9”

Comentariile sunt închise.