Toshiba Satellite C855-1EL

Toshiba Satellite C855-1EL e un laptop pentru persoanele care nu sunt pasionate de jocuri și vor un PC pentru navigat pe Internet, ascultat muzică și vizionat filme. Adevărul e că acest model e și unul mai special din punct de vedere aspectiv deoarece e alb și asta aduce a premium. După cum arată poate fi considerat premium, însă îi lipsește sistemul de operare preinstalat și acesta e motivul principal pentru care are un preţ bun Vezi prețul special de azi »… foarte mic.

Poze

Se poate vedea că nu se deosebește cu absolut nimic dpdv vizual față de modelul C855-1L6, dar și față de restul modelelor albe din seria C855. E complet alb (Luxe White Pearl), iar tastatura numerică e prezentă și-ți va ușura introducerea numerelor. Ecranul e unul mare de 15 inci, însă nu-și lasă o amprentă negativă asupra greutății care e de doar 2,3 kilograme.

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelul Toshiba C855-1EL vine cu multă tehnologie utilă incorporată cum ar fi procesor Intel i3 2370M, 4GB memorie RAM și cip grafic Intel HD Graphics. Astfel, laptopul poate rula orice aplicație, iar GPU-ul Intel o să poată reda filme 720p și chiar 1080p. Dacă vreți să vă jucați și un joc la sfârșit de săptămână atunci trebuie știut că acest lucru e posibil deoarece jocurile browser based vor rula excelent datorită caracteristicilor de top ale laptopului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; stă excelent la capitolul portabilitatea deoarece are o greutate mică de 2,3 kilograme, iar bateria ține undeva la 4-5 ore; vine cu numeroase porturi printre care se numără bluetooth, USB 3, HDMI și VGA; HDD-ul e unul foarte încăpător fiind de 500 de giga, pe el încăpând multe filme și muzică din belșug.
Contra: nimic.

Concluzie

Toshiba Satellite C855-1EL e un notebook foarte bun pentru multiple sarcini, însă mai puțin pentru gaming. Puterea de procesare e datorată procesorului Intel de tip dual core, iar memoria RAM are și ea un merit considerabil. Singurul lucru care trebuie făcut e să-i instalați Windows, iar eu recomand Win 7 pe 64 bit. După instalarea sistemului de operare nu trebuie uitate driverele deoarece fără ele laptopul nu va funcționa la potențial maxim.
Gata cu vorbele… alături e un preview pentru a vă face o impresie despre cum arată acest laptop care poate fi considerat ca fiin un adversar de temut pentru orice Sony.

Te-ar mai putea interesa