Toshiba Satellite C855-12T

Acest laptop Toshiba Satellite C855-12T e unul de tip office și care a apărut anul acesta. Cu siguranță v-ar interesa un astfel de laptop deoarece e fiabil, accesibil dar și performant. Procesorul său e mult mai bun decât cele AMD APU din seria E și oferă o experiență plăcută în ceea ce privesc aplicațiile office și navigarea web. Se observă că acesta are un nou design: tastatură aerisită, touchpad adâncit fără suprafețe cromate și în mare arată mult mai bine decât anterioarele. E un laptop alb care iasă ușor în evidență și care poate fi următoarea voastră alegere. C855-12T are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa noul tip de tastatură care din punctul meu de vedere e foarte reușită.

Așa arată
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Dual Core de tip Celeron numit B815. Acesta lucrează la o frecvență de 1.6 GHz și de aceea autonomia sa ajunge la 5 ore și ceva. Ecranul său e unul lucios de 15.6 inci și are o rezoluție corespunzătoare pentru a vă bucura de calitatea filmelor 720p. Pe partea de multitasking stă excelent datorită celor 4GB la 1333 MHz. Spațiul de stocare de 500GB mi se pare satisfăcător pentru un astfel de laptop și dacă considerați că nu va fi suficient, se poate achiziționa și un HDD extern pe USB 3.0.

Placa video Intel HD graphics e una integrată și de aceea nu e cel mai bun laptop pentru jocuri. Pe partea de multimedia are DVD RW, difuzoare de tip Realtek, card reader și ieșire audio. Alte proturi care v-ar interesa ar fi HDMI-ul, USBurile (2 USB 2.0 și unul 3.0), LAN, microfon și VGA. Aveți nevoie de un router deoarece vine cu tehnologie WLAN dar și bluetooth. E chiar și portabil pentru dimensiunile sale, având o greutate de numai 2.3 kg. Spun asat pentru că majoritatea laptopurilor au 2.5 kilograme

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: bluetooth, autonomia de peste 5 ore e foarte bună, e portabil, arată mult mai bine decât predecesorii, are USB 3.0, preț atractiv și e un laptop fiabil.

Minusuri: nu are procesor Pentium.

Concluzie

Satellite C855-12T e un model care-l recomand fără ezitări datorită fiabilității sale și a design-ului său. Pentru jocuri, vă recomand un laptop cu configurație mai performantă și aici mă refer și la placa video dedicată. Dacă vă doriți un laptop alb și accesibil, Toshiba e singurul producător care oferă o astfel de soluție. Am pus un clip cu o prezentare a unui model similar:

Te-ar mai putea interesa