Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C855-12Q

Update:

Noua generație de laptopuri Toshiba e aici și e vorba despre laptopurile Toshiba C855. Din această nouă categorie face parte și laptopul Toshiba Satellite C855-12Q care are un preţ bun Vezi prețul special de azi deloc mare. Prețul e unul mic deoarece are procesor i3, multă memorie RAM, hard mare, dar îi lipsește placa video cu memorie dedicată. Fiabilitatea e una caracteristică brandului producător, adică foarte bună, iar dacă vreți un laptop office performant atunci cred că acest C855 ar fi destul de bun.

Poze

Se poate vedea că e alb și că seamănă destul de mult cu laptopurile Sony Vaio, iar culoarea e White Pearl Finish, conform producătorului. Nu știu dacă vedeți din poze, dar vine cu tastatură numerică și acest lucru vă va ajuta dacă introduceți multe numere. Este un laptop de 15,6 inci și nu e deloc greu, motivul principal fiind greutatea de 2,3 kilograme.

Tastatura

Așa arată

Specificaţii tehnice

Notebook-ul Toshiba Satellite C855-12Q este unul al anului 2012 și de aceea are numeroase porturi printre care se numără USB 3.0 și HDMI. Procesorul e un Intel Core i3-2350M Sandy Bridge cu două nuclee reale și având cip grafic integrat capabil să redea 720p o să puteți viziona și filme HD fără vreo problemă. Și ecranul său HD+ vă va ajuta la vizionarea filmelor deoarece e foarte clar și de aceea nu o pierdeți niciun detaliu.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și modelul C 855 e disponibil pe mai multe culori; prețul e unul bun; autonomia e foarte bună deoarece bateria ține undeva la 5 ore și acest lucru e unul foarte tare; GPU-ul e unul foarte tare în sensul că poate fi utilizat la jocuri, dar la jocuri mai anemice; ar putea fi considerat ca fiind laptop business deoarece are bluetooth care e un port destul de folositor.
Contra: nu are GPU cu memorie dedicată și acesta e motivul principal pentru care nu poate fi considerat laptop de jocuri ori multimedia.

Concluzie

Toshiba C855-12Q e un Satellite al anului 2012 și cred că dacă vreți o soluție pentru navigat pe Internet ori pentru vizionat filme atunci cred că ar fi foarte bun acest model. Nu costă mult și venind de la un brand cunoscut nu cred că pot decât să-l recomand cu căldură. Despre utilizarea sa se poate spune că e ușoară, iar Windows-ul se instalează ușor dar e de recomandat să nu introduceți mausul pe USB până nu instalați Windows și driverele de USB 3.0.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu