Toshiba Satellite C670-174

Acest laptop Toshiba Satellite C670-174 e unul de 17 și care are capabilități multimedia decente. Aici mă refer la ecranul de 17, placa video dedicată și procesorul Core i3. Singurul minus care l-am găsit a fost faptul că are un singur difuzor, însă alt un plus de luat în considerare ar fi autonomie de maxim 5 ore. Prețul să nu e chiar mic deoarece laptopul vine și cu Windows preinstalat motiv pentru care e mai scump cu vreo 300-400 lei. Însă dacă aveți nevoie de software licențiat sau nu doriți să vă mai bateți capul cu instalările, recomand unul ca acesta. Datorită dimensiunilor sale, nu e un model portabil ci unul care poate fi folos pe post de înlocuitor pentru actualul PC. Dacă nu vi-l puteți permite, o alternativă ar fi un Satellite C670-165. Acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul de pe acest laptop e unul Core i3-2330M care are un cache de 3 MB și o frecvență de 2.2 GHz.  După cum am precizat anterior, acest C670-174 are un display de 17 inci cu o rezoluție corespunzătoare – 900p.  Deci e numai bun pentru a viziona filme HD sau Full HD pe acesta dar și juca ceva jocuri însă nu la rezoluția asta ci la una mai mică deoarece are o placă video dedicată mai modestă. E vorba de modelul GT 520M de 1 GB care are  un BUS de 64 de biți însă puteți juca cam toate jocurile apărute la detalii mici și medii.

Memoria RAM a acestuia e de 1333 MHz și e de 4 GB, iar un upgrade ar fi inutil deoarece placa video e una de 64 de biți iar în jocuri nu veți vedea mari diferențe. Satellite C670-174 are și un hard disk destul de decent (de 640 GB) însă putea fi unul de 7200 RPM. La capitolele multimedia, porturi și comunicații acesta are DVD, un difuzor, cameră web, citior de carduri, o ieșire audio, două porturi USB 2.0, microfon, LAN, VGA și WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație decentă, Windows pe 64 de biți, autonomie maximă de 5 ore în mod office, cântărește doar 2.8 kilograme, ecran de 17, memorie DDR3 și carcasă robustă.

Minusuri: un singur difuzor și nu are porturi USB 3.0.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite C670-174 e recomandarea pentru cei care nu doresc un laptop pentru gaming ci unul compact. Jos am pus un clip cu un model foarte asemănător ca să vă faceți o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa