Toshiba C670-165 laptop cu Windows

Dacă eşti în căutarea unei soluţii business atunci cred că laptopul Toshiba C670-165 ar fi o soluţie bună deoarece vine cu Windows preinstalat, o baterie care ţine mult, un eccran mare de pe care se poate citi bine şi un procesor puternic capabil să redea filme HD. De asemenea are multe porturi utile printre care se numără cel D-Sub, iar dacă vreţi să faceţi o prezentare cu ajutorul unui proiector Benq PRJ MS513 atunci o să-l puteţi conecta fără vreo problemă la notebook.

Dacă vă interesează achiziţia acestui laptop Toshiba Satellite C670-165 atunci trebuie ştiut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi nu e mult având în vedere că are un ecran HD+ de 17,3 inci şi că vine cu Windows şi astfel nu vă bateţi capul cu drivere.

Poze

Aceste două imagini prezintă modelul de faţă care e unul pe negru şi dacă ar fi să comparăm pozele acestea cu cele ale unui laptop din seria 660 atunci am vedea că ar fi aproape identice.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Toshiba C670-165 vine din seria C670 ceea ce înseamnă că spre deosebire de C660 laptopurile au ecrane de 17 şi nu de 15 inci. (Un laptop asemănător e C670-14E, însă nu mai e în ofertă.)
Procesorul e unul destul de bun, iar cipul video integrat e unul bazat pe HD2000 din procesoarele core din generaţiile anterioare, deci e un cip foarte capabil.

Păreri pro şi contra

Pro: e bun pentru vizionarea filmelor datorită ecranului mare cu rezoluţie superioară celei HD, iar cipul grafic integrat în procesorul Pentium B950 (un model Sandy Bridge din 2011) e unul capabil să redea fluent filmele 720p. Şi bateria ţine destul de mult, adică undeva până la 4 ore, şi acest lucru e posibil datorită faptului că vine cu componente optimizate şi cu un ecran LED care nu consumă mult. Un alt plus ar fi şi greutatea redusă de circa 2,8 kilograme, care-l face cu vreo 300 grame mai greu decât un laptop de 15,6 ţoli.
Contra: nu are placă video cu memorie dedicată, dar având 4GB RAM nu va fi vreo problemă cu memoria.

Concluzie

Un laptop bun e Toshiba C670-165 şi dacă eşti o persoană pasionată de filme pe calculator atunci ecranul mare o să te încânte destul de mult, iar dacă eşti un om de afaceri atunci prezenţa unui sistem de operare popular te va ajuta să-ţi faci treaba mai repede. Alături e un video preview pentru a vedea aproximativ cum arată laptopul.

Te-ar mai putea interesa