Toshiba Satellite C660D-1DX

Un astfel de laptop Toshiba Satellite C660D-1DX se adresează celor care nu doresc un laptop pentru gaming ci unul pe care să poată viziona filme, naviga pe web fără a avea nevoie de cabluri și să joace jocuri 2D sau 3D cu cerințe hardware mici. Această configurație vă dă posibilitatea să jucați jocuri 3D dar la detalii minime datorită tehnologie APU. Dacă considerați că performanțele grafice ale acestui laptop nu sunt pentru dumneavoastră atunci ar trebui să optați pentru un Satellite C660-2C7 care are o placă video dedicată. Diferențele dintre cele două sunt doar la interior, adică design e același doar configurație diferă. Indiferent pentru care veți opta, veți beneficia de garanția No Matter What care e o garanție care acoperă orice neplăcere. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul de pe acest laptop e unul AMD Dual Core din seria E, adică un model APU. E vorba de un E-450 de 1.6 GHz care are un cache de 1MB și o placă video integrată AMD HD 6320. Cu aceasta puteți juca jocuri precum Crysis 2 la detalii minime și la rezoluție HD. Spun asta deoarece laptopul are și 4 GB de RAM la 1066 MHz. Ecranul LCD LED TruBrite e unul de 15.6 inci și vine cu o rezoluție de maxim 1366 cu 768 pixeli care vă dă posibilitatea să vizionați filme HD sau 720p. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB la 1066 MHz și poate fi upgradată la 8 GB.

Capacitatea de stocare a hardului e de 320 GB și e de tip SATA la 5400 rotații pe minut. Placa video integrată AMD HD 6320 poate fi comparată cu plăcile dedicate mai vechi (în special cele pe 64 de biți). Însă performanțele ei nu sunt prea grozavă dacă ar fi vorba de jocurile mai noi. Pe partea de dotări are: DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web, microfon, două USBuri 2.0 pentru conectarea perifericelor sau a anumitor gadgeturi, ieșire audio pentru sistem audio sau căști, VGA, LAN, WLAN și baterie de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: free DOS, cântărește doar 2.5 kilograme, suport audio HD, autonomie de circa 4-5 ore în mod office, destule porturi și preț foarte bun.

Minusuri: nu are HDMI și bluetooth.

Concluzie

Acest Satellite C660D-1DX e o soluție foarte ieftină pentru cei care nu doresc un netbook pentru acel buget ci un laptop pe care să poată să joace jocul favorit fie că e mai nou sau mai vechi. Jos am pus o mică prezentare a unui model foarte similar sau chiar identic din punct de vedere al designului:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite C660D-1DX”

  1. nu am inteles…..acest model are placa video dedicata? vreau sa iau un cablu vga hdmi de la laptop la tv led si mi se spune ca nu ar functiona daca nu are paca video dedicata.

Comentariile sunt închise.