Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C660D-16E

Acest laptop Toshiba Satellite C660D-16E e un model Office deci ce se adresează celor care vor un gadget pentru navigare web, filme , muzică şi aplicaţii. Spre deosebire de un desktop, acesta poate fi luat pe ori şi unde datorită portabilităţii sale şi puteţi naviga fără a mai avea nevoie de cabluri. E un laptop performant cu procesor Dual Core de la AMD cu tehnologie APU, 4 GB de RAM, hard spaţios şi altele. De e puţin mai bun decât Satellite C660D-13V care are o configuraţie destul de apropiată dar nu se poate compara cu aceasta. Acesta face parte din seria 660 deci nu vine cu modificări estetice. Are o carcasă destul de rigidă şi care e rezistentă la abuzuri. Un asftfel de Toshiba are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul din acesta e unul AMP APU model E-350 de 1.6 GHz care are un cache de 1 MB şi o placă video HD 6310. Chiar dacă placa video nu e chiar aşa de grozavă, e mai bună decât cele integrate de la Intel (puteţi juca Crysis 2 la rezoluţie 600p). Deci puteţi juca şi ceva jocuri dar să nu aveţi cine ştie ce pretenţii. Ecranul acestui laptop e unul de 15.6 inci LCD LED cu rezoluţie HD+. Deci puteţi viziona filmele preferate la calitate HD sau chiar şi mai mică.

Memoria RAM DDR3 e de 4 GB la 1066 MHz şi poate fi extinsă la maxim 8 GB. Are un hard SATA de 5400 RPM şi cu un spaţiu de stocare a a datelor foarte generos – 500 GB. La capitolele porturi, comunicaţii şi multimedia are un difuzor, unitate DVD, cameră web, cititor de carduri, VGA, două USBuri 2.0, ieşire audio, LAN, microfon, bluetooth şi WLAN.

Vine cu un acumulator de 6 celule care oferă o autonomie bună, o greutate de 2.5 kilograme, tehnologie AMD PowerNow, sistem de operare Free DOS şi tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Free DOS (pentru a avea un preţ mai bun), autonomie maximă de 5 ore, are bluetooth, portabil, rigid, garanţie No Matter What, redă şi Full HD etc.

Minusuri: nu are portul USB 3.0 având în vedere că e o configuraţie nouă.

Concluzie

Acest Satellite C660D-16E e un model reuşit şi ieftin care merită încercat fără dar şi poate în special că arată destul de bine. Motiv pentru care am postat şi un clip cu prezentarea unui model foarte asemănător sau chiar identic din punct de vedere al design-ului:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu