Toshiba Satellite C660D-158

Acest laptop Toshiba Satellite C660D-158 este unul ieftin și destul de bun deoarece are procesor recent apărut, memorie RAM DDR3 și placă video AMD HD 6310. Chiar dacă procesorul este unul single core adică cu un singur nucleu acesta poate reda filme HD și te poți juca fluent jocuri precum Call of Duty Modern Warfare 2 la detalii medii. Are un pret bun Vezi prețul special de azi », și cred că mulți și l-ar cumpăra pentru placa video AMD deoarece face față cu brio jocurilor, dar aveți nevoie de ceva mai mulți RAMi, mai precis încă vreo 2 giga. Acest model vine ca o alternativă la modelul de tip Office C660D-143, care are și un giga de RAM în plus și sistem de operare Windows 7.

Poze

Întredeschis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este un AMD model E240 care are frecvență de 1,5 GHz, cache de 512 KB și tehnologie 40 nm. Chiar dacă este un model cu un singur nucleu acesta face parte din seria celor Fusion adică este unul foarte performant. Ecranul este unul de tip LCD cu tehnologie LED care are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM de 1 giga DDR3 poate fi mărită la 2 sau chiar 3 giga pentru că are două sloturi de memorie RAM, și are o frecvență de 1066 MHz. Să nu credeți că nu puteți pune 8 giga pe el deoarece are suport până la 8 giga de memorie.

Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 250 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut. Placa video este una integrată și are suport HD pentru filme și jocuri. AMD Radeon HD 6310 are o frecvență de 500 MHz, suport DirectX 11 și Pixel Shader 5.0. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate  are unitate DVD, un difuzor, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, două USB-uri 2.0, port VGA, rețea RJ-45, ieșire audio, microfon incorporat și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a acumulatorului de 6 celule este undeva la 5-6 ore, compatibil SM BIOS, cântărește doar 2,3 kilograme, tastatură numerică și sistem de operare Free DOS pentru a fi mai ieftin.

Ca minusuri: are doar două USB-uri, trei cred că erau suficiente.

Concluzie

Acest laptop Satellite C660D-158 se adresează celor care apreciază funcționalitatea înainte de toate și nu se rezumă doar la jocuri și și la o utilizare de tip Office sau multimedia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite C660D-158”

  1. I-am achizitionat acum vreo doi ani si cel mai sofisticat joc care l-am pus este call of duty world at war care-mi merge greut..pot sa rulez jocuri mai nou aparute ???mw2 max payne 3? sa imi mai spuneti ce jocuri merg foarte bine pe el multumesc

Comentariile sunt închise.