Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C660D-13V

Dacă vrei un laptop de tip office pentru navigat pe Internet și sarcini simple atunci laptopul Toshiba Satellite C660D-13V ar fi ideal pentru tine deoarece are un procesor AMD E240 de utlimă generație care vine la pachet cu o placă grafică Radeon HD 6310 și 3GB RAM.

Procesorul AMD E240 de 1.50GHz e unul single core (Satellite C660D-16E are dual core, iar dacă aveți mai mult bani ar fi de recomandat) și asta însemnă că laptopul de față e un fel de netbook cu ecran de 15,6 inci. Dar, dacă e să ne uităm bine la de talii tehnice atunci vedem că e un mini laptop pe steroizi deoarece are multă memorie RAM, placă video care poate reda nativ filme HD și un hard de circa 500 de giga.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e caracteristic unui laptop care nu vine cu sistem de operare sau cu dotări premium. Chiar dacă e foarte ieftin trebuie știut că fiabilitatea și calitatea produsului nu a fost afectată în sens negativ deoarece vine cu o garanție foarte bună de 3 ani care doar la laptopurile Dell o mai întâlnești.

Poze

Din față

Din lateral

Specificaţii tehnice

Satellite C660D-13V e un laptop nou care are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție HD ceea ce îl face ideal pentru vizionarea filmelor HD, iar procesorul din seria E care e un APU mobil vă garantează o autonomie foarte mare. Bateria laptopului poate ține undeva până la 6 ore sau poate chiar mai mult dacă aveți WLAN-ul dezactivat.

Vien la bord cu mutle tehnologii și dotări printre care se numără camera web, dar din păcate nu are HDMI. E dotat cu VGA și asta înseamnă că o să-l pteți conecta la un televizor modern deoarece toate TV-urile noi au port D-Sub (VGA) și astfel nu e nevoie de o placă video specială cu TV out sau ceva de genul.

Placa video AMD e una destul de bună și jocurile e posibil să meargă destul de bine, dar la detalii minime cu o rezoluție de 800 pe 600. Sunt persoane care au reușit și mai bine cum e prezentat în clipul de alături, dar asta e o excepție.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, costă cât un netbook, dotările sunt mult superioare unui netbook, bateria ține mult, iar garanția e de 36 de luni.
Contra: nu are HDMI, iar procesorul e single core, nu dual core.

Concluzie

Toshiba C660D-13V e un laptop care eu mi l-aș cumpăra dacă aș dori un laptop numai pentru navigat pe web ori pentru vizionat de filme. Pentru ca laptopul să meargă fără probleme e recomandat să-i instalați un Windows 7 SP1 pe 64 de biți deoarece procesoarele AMD merg mai bine cu OS-uri pe 64 bit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu