Toshiba Satellite C660D-10M

Un model de laptop ieftin şi bun pentru orice provocare este acest laptop Toshiba Satellite C660D-10M care vine cu procesor AMD model Athlon II Dual Core P340. Preţul acestuia este de circa 1.319 de lei. O alternativă la acest model cu un preţ ceva mai mic ca acesta este C660D-10L.

La fel ca şi alternativa prezentată de mine, acesta are nevoie de un mic upgrade la memoria RAM dacă vă gândiţi să vă jucaţi şi ceva jocuri pe acesta. Acest upgrade e posibil pentru că are un slot liber, deci puteţi achiziţiona liniştit o plăcuţă de 2 giga de RAM cu circa 90 de lei. Finisajul negru al materialului e cu model texturat şi vine cu o tastatură neagră.

Poze

Deschis
Tastatură

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

C660D-10M vine cu AMD modelul Athlon II P340 care este unul Dual core cu tehnologie 32nm, frecvenţă de 2,2 GHz şi cache de 1MB. Ecranul LCD de tip LED are o diagonală de 15,6 inci care presupune o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli.

Memoria RAM are o capacitate de 2 giga şi poate fi mărită la 8 giga după cum am precizat anterior. Frecvenţa acesteia este de 1066 MHz. Hard disk-ul de 250 de giga are o viteză de rotaţie de 5400 RPM şi este unul de tip SATA de 2,5 inci. Placa video este una integrată numită Intel HD Graphics care e una ideală pentru jocuri şi filme HD sau de 720p. Puteţi să vizionaţi chiar şi filmele FullHD sau de 1080p.

La capitolele multimedia, porturi şi conectivitate are un difuzor, unitate DVD, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, intrare audio, microfon incorporat, port VGA, 2 USB-uri, reţea RJ-45 şi Wi-Fi.

Autonomia bateriei este de circa 4 ore şi ceva, iar încărcarea se face în mai puţin de 2 ore. Acesta are o greutate de circa 2,3 kilograme, şi vine cu suport audio HD, tehnologie AMD PowerNow, tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are procesor foarte puternic, tastatură ergonomică, placă video decentă.

Ca minusuri: nu are HDMI, dar acest lucru este datorat lipsei unei plăci video dedicate. Nu are bluetooth pentru cei ce transferă date te pe mobil pe laptop şi invers.

Concluzie

Acest laptop Satellite C660D-10M este unul destul de ieftin şi poate fi unul destul de util pentru cei ce au nevoie de el.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite C660D-10M”

  1. am si eu modelul asta,dar am o mare problema ca nu pot sa ma conectez la router cu el.routerul este n.

Comentariile sunt închise.