Toshiba Satellite C660-2QW

Un laptop bun la diverse sarcini e acest Toshiba Satellite C660-2QW și dacă ar fi să-l poziționez într-o categorie atunci l-aș poziționa în categoria laptopurilor multimedia. Asta deoarece are procesor dual core, multă memorie RAM și placă video destul de bună pentru jocuri. Venind doar cu componente noi se poate spune că nu costă prea mult chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. laptopurile Toshiba sunt foarte bune și garanția lor specială vă protejează de neplăceri.

Poze

Toshiba C660-2QW e un Satellite care e din seria C660 care e o serie office-multimedia. Notebook-ul e unul de culoare neagră și producătorul spune despre culoare că e Genchaku Black. Nu e un laptop mare și asta pentru că are o diagonală de 15,6 inci și datorită acestei diagonale are o greutate mică de circa 2,5 kilograme.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Detaliile de natură tehnică ale modelului C660-2QW sunt destul de impresionante și asta pentru că vine cu procesor B960 care e un Intel Pentium Sandy Bridge, ecran cu rezoluție de tip HD+, 4GB RAM și cip grafic Nvidia GeForce 315M. hardul e unul destul de încăpător și are o capacitate de 500 de giga despre care se poate spune că e una caracteristică laptopurilor moderne.
Jocurile vor merge destul de bine datorită GPU-ului cu memorie grafică dedicată. Chiar dacă nu e vorba de o placă video pe 128 biți, ci doar 64, jocurile vor merge ca în preview-ul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; memoria se poate mări la 8GB; bateria ține mult – undeva la 4-5 ore (probabil datorită tehnologiei Optimus); garanția e mare deoarece poate fi mărită la 4 ani; vine cu port HDMI care va facilita vizionarea filmelor pe un ecran extern ori transferarea clipurilor de pe o cameră video cu HDMI.
Contra: chiar nu am ce să spun pe partea de minusuri deoarece hardul chiar dacă are doar 5400 rotații se comportă precum unul de 7200rpm.

Concluzie

Tuturor ne plac laptopurile, iar modelul Satellite C660-2QW ar fi o recomandare din partea mea dacă vrei un laptop care să se descurce bine în orice tip de sarcini și care să poată fi upgradat la un moment dat. Nu e tocmai un laptop de intrat pe Internet, ci unul destinat acelor persoane care vor să se joace la sfârșit de săptămână ori care rulează pe calculator programe destul de complexe.

2 comentarii la „Toshiba Satellite C660-2QW”

Lasă un comentariu