Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C660-2C7

Acest laptop Toshiba Satellite C660-2C7 e un model reușit deoarece e performant și ieftin. Acest lucru se datorează faptului că vine cu o configurație mai veche dar bună. Procesorul Intel Core i3-370M e mai bun ca toate i3-urile Sandy Bridge disponibile și placa video e similară cu modelul AMD 6470M în special că vine cu 1 GB de memorie video. Dacă vă plac jocurile și nu aveți cine știe ce pretenții dar nici un buget corespunzător pentru a achiziționa acest laptop, recomandarea mea ar fi un Satellite C660D-1DX care vine cu AMD APU. Dar dacă doriți mai multă performanță atunci nu văd de ce nu optați pentru acesta sau pentru un model mai nou cu GT 525M. Pe lângă faptul că puteți juca jocuri, puteți viziona filme până la calitate 1080p pe le sau pe un ecran conectat la VGA-ul laptopului. Având în vedere că nu are HDMI nu prea are rost să vizionați filme Full Hd în special că sunt și foarte mari. Are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Core i3-370M de 2.4 GHz vine cu un cache de 3MB și placa video integrată Intel HD Graphics. Acestă placă video nu e prea recomandată pentru jocuri, dar și așa această configurație vine cu placă video dedicată. Ecranul de 15.6 inci TruBrite e unul LCD LED cu o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Deci nu prea are rost să încercați filme 1080p deoarece nu veți observa vreo diferență de la HD la Full HD. Memorie RAM de 4 Gb de pe acesta e una la 1066 MHz și poate fi extinsă la 8 GB.

Hardul de pe acesta e unul de 640 GB la 5400 RPM și e de tip SATA. Placa video dedicată ATI Radeon HD 5470 e destul de bună pentru jocuri chiar dacă are un BUS de 64 de biți. pe partea de multimedia, porturi și comunicații vine cu  DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web, ieșire audio, VGA, LAN, microfon, două USBuri 2.0 și WLAN. Acest toshiba vine și cu o baterie de 6 celule cu autonomie maximă de 5 ore, Free DOS, suport audio HD etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, placă video de 1 giga, procesor foarte bun, portabil, autonomie mare și e oferit de un producător bun.

Minusuri: nu are HDMI, un singur difuzor și nu are bluetooth.

Concluzie

Acest Satellite C660-2C7 e un model bun pentru cei care nu au pretenții mari în ceea ce privesc jocuri. V-am pus și un clip cu o prezentare a acestui laptop.

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • cristi

  pot pot alta placa video la acest laptop

 • Naşul

  Nu, din păcate doar la laptopurile foarte scumpe se poate schimba placa video.

 • iosif

  Salut,am cumparat si eu acest tip de laptop sunt destul de multumit de el dar am o nelamurire despre display si anume parca se vad putin pixelii sau liniile de pixeli de sus in jos sau invers(ma scuzati dar nu stiu cum sa explic mai bine mai stiintific),partea interesanta este ca se vad doar la culorile de albastru si galben cu cat culoarea este mai inchisa cu atat se vad mai tare,si acuma vine intrebarea intrebatoare asa e displayul lui sau are vreo problema?pentru mai multe detalii laptopul l-am comandat de aici si chiar acest laptop Toshiba Satellite C660-2C7 ,multumesc anticipat

 • Scorpyo

  La orice monitor se văd pixelii dacă te uiți la mai puțin de 20 centimetri la el. Eu nu zic că e o problemă. Ecranele LED și LCD sunt foarte diferite de cele CRT și de aceea s-ar putea să vezi punctele de la 10 centimetri.
  Dacă ai fi avut puncte negre sau de alte culori (pixeli morți) atunci ar fi fost o problemă, dar nici aceea prea mare.

 • iosif

  ok,multumesc pentru raspuns

 • mihai

  cum pot sa folosesc si eu mouse-ul dupa laptop sa dau zoom……. sau chesti dastea? sau nu are? l modelul asta

Lasă un comentariu