Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C660-1CH

Un laptop Toshiba pentru jocuri ar putea fi acest laptop Toshiba Satellite C660-1CH care vine cu procesor i3, 3 giga de RAM şi placă video dedicată ATI. Design-ul acestui model este oarecum acelaşi ca şi a celorlalte modele. Aceasta are un preţ de circa 1.699 de lei, şi cred că merită deoarece la o asemenea configuraţie nu vei găsi unul mai bun. O alternativă la acest model este Toshiba Satellite C660-1DR, care vine cu ceva mai mulţi RAMi şi hard mai mare.

Dacă aveţi nelămuriri în legătură cu placa video Park XT în sensul că nu ştiţi cât de bună este, atunci trebuie să ştiţi că e vorba despre modelul ATI Mobility Radeon 5470, Park XT fiind codul nume al acestei plăci. Aceasta este una destul de performată chiar dacă are o memorie de 512 MB pe 64 de biţi.

Poze

Întredeschis

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3 model 380M care are o frecvenţă de 2,5 GHz, cache de 3 MB şi tehnologie 32 nm. Deci Windows 7 ar fi cel ma recomandat sistem de operare, indiferent că-i pe 32 sau 63 de biţi. Ecranul LCD de tip LED are o rezoluţie de maxim 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 ţoli.

Memoria RAM are o capacitate de 3 giga şi e dispusă pe două sloturi, deci dacă vă gândiţi la un upgrade până în 8 giga, va trebui să înlocuiţi cele instalate deja. Dar 3 giga sunt cam suficienţi deoarece sunt de tip DDR3 la o frecvenţă de 1066 MHz. Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut şi este unul Serial ATA.

Vine cu două plăci video, Intel HD Graphics şi ATI 5470 (Park XT). Cea integrată de la Intel are rolul de mări autonomia laptopului şi poate fi utilă atunci când nu vă jucaţi vreun joc. Cea dedicată de la ATi are o memorie video de 512 şi este ideală pentru vizionare de filme Full HD sau 1080p pe laptop sau un monitor/TV extern conectat la VGA-ul laptopului. Aceasta are suport DirectX 11 şi Pixel Shader 5.0.

La capitolele multimedia, conectivitate şi porturi Toshiba Satellite C660-1CH are unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, intrare audio, 2 USB-uri 2.0, microfon incorporat, conector VGA, reţea RJ-45, bluetooth şi Wi-Fi.

Bateria de 6 celule are o autonomie de lucru de circa 4 ore. Greutatea acestuia este undeva la 2,3 kilograme, vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: uşor, ieftin, procesor ultraperformant, se descurcă decent în majoritatea jocurilor, autonomie bună, destui RAMi.

Ca minusuri: nu are HDMI.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite C660-1CH ar putea fi cea mai bună alegere din punct de vedere al calităţii produsului dar şi al raportului performanţă/preţ.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Mihai

  Dupa ce am citit parerea ta despre acest laptop, l-am cumparat de la emag.
  Am instalat windows 7 ultimate si driverele de pe site-ul celor de la toshiba si am surpriza sa vad ca nu au driver pentru placa video.
  Poti sa ma ajuti?

 • Scorpyo

  În device manager trebuie să vezi ambele plăci video şi drivele pentru Windows 7 pe 64 de biti sunt astea de pe site-ul lui ATI http://bit.ly/fso4Md . Trebuiau să fie şi pe cd-ul cu care venea laptopul, pentru că acelea sunt cele recomandate.

 • croe

  pentru acest model am gasit aici driver video pentru windows 7 … http://j.mp/oB4n41

Lasă un comentariu