Toshiba Satellite C660-1C7

Un laptop de tip Office oferit de Toshiba este acest laptop Toshiba Satellite C660-1C7 care este unul foarte performant deoarece are model de procesor i3 ceva mai nou, memorie RAM de tip DDR3 și o grămadă de porturi. Pe acesta se pot juca chiar și jocuri dacă doriți, dar pentru a face asta aveți nevoie de ceva mai mulți RAMi. Are un preț de circa 1.429 de lei, și vine ca alternativă puțin mai rapidă la C660-17V. dar în rest este tot cam același lucru în sensul că are tot cam aceleași specificații tehnice. Acest C660-1C7 mai are în plus și bluetooth.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Core i3-380M care are o frecvență de 2,5 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32nm. Displayul este unul TrueBrite adică un LCD cu tehnologie LED care are o diagonală de 15,6 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Cei 2 giga de memorie RAM sunt suficienți dacă vreți să folosiți laptopul precum unul Office. Aceasta poate fi upgradată până la 8 giga prin achiziția unei memorii de cel puțin 2 giga cu circa 80 de lei.

Capacitatea hard diskului SATA este de 250 de giga și este unul destul de performant deoarece are o viteză de rotație de 5400 de RPM. Placa video integrată se numește Intel HD Graphics și după cum observați are suport HD pentru filme și jocuri. Acesta se află pe locul doi în topul plăcilor video integrate, pe primul loc se află 3000-ul care vine cu procesoarele Sandy Bridge.

La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, un difuzor, unitate DVD, rețea RJ-45, microfon incorporat, port VGA, 2 USB-uri 2.0 ieșire audio, bluetooth și Wi-Fi. Autonomia acumulatorului de 6 celule este undeva la 5 ore de funcționare datorită plăcii video.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o greutate de numai 2,3 kilograme, compatibil SM BIOS, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, tastatură numerică, suport audio HD și sistem de operare Free DOS care presupune un preț acceptabil pentru laptop.

Ca minusuri: are numai 2 USB-uri 2.0 și nu vine cu port HDMI.

Concluzie

Acest laptop C660-1C7 ar putea fi o soluție ieftină și inteligentă deoarece este performant și oferă o autonomie peste medie, iar dacă vă plac jocurile aveți posibilitatea să jucați unul pe acesta.

Lasă un comentariu