Toshiba Satellite C660-198

Dacă căutați un laptop cu un buget foarte mic și nu știți pentru care să optați, eu vă recomand unul cu 2 giga de RAM și procesor cu două nuclee de la Intel. Un model cu o astfel de configurație este acest laptop Toshiba Satellite C660-198 care e unul de tip Office adică pentru uz casnic și nu se adresează celor pasionați de filme Full HD sau jocuri, dar poate face față cu brio filmelor de tip HD. Poate fi ideal pentru cei care au nevoie de un gadget portabil și performant pentru o mică excursie sau navetă pentru a trece peste plictiseală. Spun asta pentru că are o autonomie mare și o carcasă robustă rezistentă la zgârieturi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar la acest preț puteți opta dacă doriți pentru un upgrade la memoria RAM deoarece are un slot liber. Alternative la acest model ar putea fi un C660-1C2 care are un procesor ceva mai bun și 4 giga de RAM sau un C660-1C9 care vine cu Core i3. Pe acele două alternative puteți viziona filme Full HD.

Poze

Întredeschis
Deschis

Specificaţii tehnice

Vine cu procesor T3500 care este un Celeron Dual Core bun. Acesta are o frecvență de 2.1 GHz, FSB 800 MHz, cache de 1 MB și tehnologie 45 nm. Ecranul TruBrite este unul LCD LED de 15.6 inci care are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Chiar dacă memoria RAM are o capacitate de 2 giga, acesta este sufiientă pentru un sistem de operare Windows 7. Dar se poate și upgrada la mai mult cu un cost redus. Hard disk-ul este unul de 320 de giga la 5400 de rotații pe minut și este unul de tip SATA. Acesta oferă o performanță decentă și este destul de silențios. Placa video este una integrată și anume modelul Intel GMA 4500M care nu este una foarte bună dar pentru acești bani este oarecum decentă.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu unitate DVD, cameră web, cititor de carduri, un difuzor, port VGA, mufă RJ-45 pentru rețea și internet, o ieșire audio, două USB-uri 2.0, microfon, bluetooth și Wi-Fi. Acest model vine cu tastatură numerică și Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Ar mai fi de menționat că Toshiba Satellite C660-198 are suport audio HD, o greutate de numai 2.5 kilograme și autonomie de până la 4 ore. La un așa preț nu am ce să-reproșez.

Concluzie

Toshiba Satellite C660-198  se adresează celor care au un buget mic și nu ar dori un netbook ci mai degrabă un laptop cu performanțe decente.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite C660-198”

  1. L-am cumparat si pot spune ca e perfect pt office si jocuri de pe Facebook.
    Procesorul e Celeron de la Intel dar e foarte performant pt sarcini office deoarece are doua nuclee.
    Daca vreti un laptop pt stat pe internet, mess si Microsoft Office atunci acesta ar fi ideal pt dumneavoastra.
    Eu m-am uitat la pret inainte de a-l achizitiona deoarece nu am prea multi bani.

  2. Aceasta e și destinația principală a acestui laptop, adică laptop de office. Pe mulți poate îi atrage și garanția în caz de orice sau cum o fi traducerea în română.

Comentariile sunt închise.