Toshiba Satellite C660-13R

Acest laptop Toshiba Satellite C660-13R este unul de tip Office deoarece are procesor Single Core destul de bun, 2 giga de RAM și sistem de operare Windows 7 inclus în preț. Acesta cred că este cel mai ieftin laptop cu Windows licențiat. Prețul acestui model este undeva la 1.509 lei. Design-ul este unul plăcut de culoare neagră. O alternativă la acest model cu procesor Dual Core ar putea fi un C660-120, dar în rest are cam tot aceleași specificații tehnice ca acesta.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel și mai precis un model cu un singur nucleu, modelul Celeron M925 care are o frecvență de 2,3 GHz, cache de 1MB, FSB 800 MHz și tehnologie 32nm. Display-ul TruBrite HD are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Este unul LCD de tip LED pentru o claritate superioară a imaginilor, dar și o luminozitate mai bună și culori ceva mai reale. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 2 giga 1066 MHz și poate fi mărită până la 4 giga. Hardul are un spațiu de stocare de 250 de giga la 5400 de rotații pe minut. Placa video este una integrată modelul Intel GMA 4500M care redă fără probleme filmele de tip HD. În jocuri se descurcă bine, dar nu cine știe ce.

La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, un difuzor, unitate DVD, rețea RJ-45, 2 USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, intrare audio și Wi-Fi. Autonomia de lucru a acumulatorului de 6 celule este undeva la 4 ore. Are o greutate de 2,3 kilograme și vine cu suport audio HD, tastatură numerică, sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 de biți și e compatibil SM BIOS.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomie peste medie datorită procesorului dar și a plăcii video integrate, design elegant, materialul din care este realizată carcasa este unul de o calitate superioară.

Ca minusuri: nu are HDMI și bluetooth. HDMI se poate găsi doar la notebookurile cu placă integrată mai nouă sau dedicată.

Concluzie

Acest laptop Satellite C660-13R după cum am precizat anterior este unul mai mult Office, deci poate fi util atât la locul de muncă cât și acasă. Nu aș recomanda acest laptop celor pasionați de jocuri deoarece placa video nu face față noilor jocuri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite C660-13R”

  1. Modelul prezentat de tine și anume Toshiba Satellite C660-13R este un notebook din categoria de jos. Acesta este destul de dotat și nu prea, și anume un display 15.6 inci iar procesorul Intel aș putea spune că-și face treaba în Windows 7 chiar dacă are un singur nucleu. Eu rămân la 2 giga de RAM pentru că nu mă joc și deci și hardul este destul de mare. Nu mă supăram dacă avea și bluetooth, dar Wi-Fi-ul este la fel de util. Camera web este oarecum inutilă mai la toate laptopurile, dar motivul pentru care producătorul o pun… este de a menține același preț. Pot spune că laptopurile se adresează mai mult oamenilor de afaceri, deoarece materialul face ca laptopul să fie destul de rigid iar autonomia este conformă unui model business. Marginile laptopului sunt puțin rotunjite, care dă din păcate un aspect cam gros al laptopului. Sunt mulțumit de laptopul meu Toshiba și cred că-l voi păstra pe acesta până apar noile modele cu design mult mai reușit.

Comentariile sunt închise.