Toshiba Satellite C660-11V

Un laptop destul de performant este acest laptop Toshiba Satellite C660-11V care vine cu procesor i3, 3 giga de RAM și placă cu suport HD pentru filme și jocuri. Preţul acestui laptop de la Toshiba este undeva la 1.629 lei, deci nu foarte scump. Dacă nu beneficiață de un buget foarte mare atunci C660-11D ar putea fi soluția ideală pentru că vine cu procesor Dual Core, 2 giga de RAM și autonomia oferită de placa video integrată este destul de bună.

Poze

Laptop Toshiba Satellite C660 11P 1
Întredeschis
Laptop Toshiba Satellite C660 11P 2 1
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specifiaţii tehnice

Procesorul este unul Intel model Core i3-370M care are tehnologie 32nm, frecvență de 2,4 GHz și cache de 3MB. Displayul este unul de tip LCD LED care are o diagonală de 15,6 la o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli. Deci ideal pentru vizionarea de filme HD.

Memoria RAM are o capacitate de 3 giga DDR3 la 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga dar numai prin schimbarea plăcuțelor deja instalate. Acest upgrade ar fi necesar numai dacă vreți să jucați niște jocuri, cei 3 giga sunt suficienți pentru sistemul de operare și programele de tip Office. Hardul are un spațiu de stocare de 320 de giga la viteză de rotație de 5400 de rotații pe minut. Acesta este foarte silențios și nu se încălzește.

Placa video integrată Intel HD Graphics este suficient de performantă pentru a juca un Need For Speed Hot Pursuit la detalii maxime. Acest lucru este posibil datorită procesorului dar și al RAM-ilor. Dacă nu mă credeți priviți clipul de mai jos, dar vă trebuiesc și niște codecuri.

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are unitate DVD, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, un difuzor, 2 USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, intrare audio, Wi-Fi și rețea RJ-45. Autonomia de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la 4 ore și ceva. Are o greutate de circa 2,3 kilograme și vine cu tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, suport audio HD, sistem de operare Free DOS, tastatură numerică și este compatibil SM BIOS.

Plusuri și minusuri

Ca minusuri: are numai 2 USB-uri 2.0 și nu are port HDMI., dar oricum nu prea este așa de util dacă nu ai placă video dedicată pentru redare fără problemă a filmelor Full HD. Să nu se înțeleagă că Intel HD Graphics nu redă astfel de filme, dar cu o oarecare dificultate și trebuie setări suplimentare.

Ca plusuri: destul de ușor, procesor ultraperformant, destui RAMi, design elegant și atrăgător, autonomie foarte bună datorită plăcii video integrate care are un consum redus de energie.

Concluzie

Acest laptop Satellite C660-11V este unul ce l-aș putea recomanda oricui deoarece face față oricărei provocări. Și mai sunt și alte motive pentru care merită încercat pe lângă cele menționate de asupra.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu