Toshiba Satellite C660-11Q

Un model ieftin este acest laptop Toshiba Satellite C660-11Q care vine cu procesor Intel model Dual Core T4500, 3 giga de RAM şi placa video cu suport HD. Preţul este undeva la 1.600 de lei. Materialul din care e realizat acest model, este unul de o calitate superioară motiv pentru care este foarte plăcut la atingere, şi nu se observă amprentele şi nu se va zgâria foarte uşor. O alternativă la acest model ar putea fi Toshiba Satellite C660-1C1, care are procesor ceva mai bun şi placă video de ultimă generaţie.

Când am precizat că celălalt model are placă video de ultimă generaţie, nu m-am referit că e una pentru gaming. La momentul actual HD Graphics este ca mai avansată placă video integrată de la Intel. Nici 4500M nu stă rău la capitolul performanţă, deoarece şi aceasta rulează filme la calitate HD fără probleme.

Poze

Laptop Toshiba Satellite C660 11P 1
Întredeschis
Laptop Toshiba Satellite C660 11P 2
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel de tip Dual Core model T4500 cu tehnologie 45nm, frecvenţă de 2,3 GHz, FSB 800 MHz şi cache de 1MB. Ecranul LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci la o diagonală de 1366 cu 768 pixeli. COntrasttul şi luminozitatea sunt foarte ridicate datorită tehnologie LED, care are şi un consum redus de energie şi este prietenoasă cu mediul înconjurător.

Memorie RAM are o capacitate de 3 giga la o frecvenţă de 800 MHz, şi este una de tip DDR şi poate fi mărită la 8 giga. Hardul este destul de spaţios, 320 de giga la o viteză de rotaţie de 5400 RPM.

Placa video integrată vine de la Intel numită 4500M şi este una ideală pentru vizionarea de filme HD sau chiar şi în jocuri se descurcă de minune, vezi în clipul Youtube de mai jos.

La capitolele multimedia, porturi şi conectivitate are un difuzor, unitate DVD, cititor de carduri, cameră web de 1,3 MP, reţea RJ-45, intrare audio, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, port VGA şi Wi-Fi.

Autonomia acumulatorului de 6 celule e undeva la 4 ore de funcţionare. Greutatea acestui model este undeva la 2,3 kilograme şi vine cu Free DOS şi tastatură numerică.
Baterie:Li Ion 6 CeluleAutonomie de lucru: Pana la 4 ore

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are procesor destul de bun, 3 giga de memorie RAM, stă desul de bine la toate capitolele, şi aici mă refer la design, funcţionalitate şi performanţă, bineînţeles pentru un astfel de preţ.

Ca minusuri: nu are bluetooth iar placa video putea fi un model mai nou.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite C660-11Q are un raport calitate/preţ foarte bun. Deci merită cumpărat un aşa produs pentru a vă uşura viaţa, şi poate fi laptopul ideal dacă nu vă axaţi pe un model pentru gaming.

Te-ar mai putea interesa