Toshiba Satellite C55-A-1RV, laptop office alb

Toshiba Satellite C55-A-1RV e unul dintre cele mai ieftine laptopuri albe de pe piață și după părerea mea putea fi și mai ieftin. Dar și așa dacă doriți să aveți 4GB de RAM, un astfel de upgrade nu e chiar așa de costisitor. Procesorul său e unul din seria Bay Trail-M care înlocuiește cea Atom. Deci nu oferă performanțe ridicate, dar și așa nu veți avea nevoie de ele dacă îl folosiți doar pentru navigare web, socializare și redare media. Poate fi un bun ajutor pentru cei care au nevoie de portabilitate și nu vor o tabletă cu Android. Sistemul de operare e diferit, însă pe acest laptop recomand doar Windows 8.1. Pentru versiuni mai vechi nu cred că sunt drivere.

Recomand versiune pe 32 de biți dacă nu vă gândiți să puneți mai multă memorie RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său Intel Celeron N2820 de 2.4 GHz e un model modest iar placa video Intel HD e decentă când vine vorba de redare filme. Ecranul de 15 inci e unul HD iar pentru cei care vor să vizioneze filme 1080p, le recomand să folosească un monitor sau un televizor 1080p cu intrare HDMI (deci doar cablul lipsește).

Pe partea de memorie are 2GB dar o puteți upgrada la 8GB, dar 4GB mi se pare suficient că și așa e de 1600 MHz. Spațiul de stocare pare a fi suficient după părerea mea deoarece se poate conecta un hard disk extern pentru mai mult spațiu ori puteți opta pentru un serviciu online de stocare

Ca și dotări are: DVD, difuzoare stereo, cameră web, card reader, USB 2.0, USB 3.0, HDMI, bluetooth, WiFi și altele. Portul USB 3.0 e numai bun pentru cei ce au medii de stocare externe cu interfață USB 3.0. Cu tehnologia bluetooth puteți conecta un mouse wireless sau orice alt periferic wireless. Nu e cel mai ușor laptop de 15 inci dar cred că se putea și mai bine – 2.4 kg. Are Free DOS și pentru cei care vor un plus de funcționalitate, le recomand Windows 8.1.

Plusuri: autonomie de peste 3 ore, arată bine, fiabil, are bluetooth, USB 3.0 și configurație nouă.
Minusuri: putea să aibă 4GB.

Toshiba Satellite C55-A-1RV e unul dintre multele laptopuri albe de pe piață dar nu e alb în totalitate, partea de jos e pe negru. Jos e un clip interesant cu un model similar, doar configurația diferă. Clipul de jos e destul de util dacă nu ați mai văzut cum arată un C55.

Te-ar mai putea interesa