Toshiba Satellite C55-A-1E3, laptop alb cu i5-3230M

Dacă vrei un laptop alb cu ecran de 15.6 inci atunci îți recomand acest model Toshiba Satellite C55-A-1E3. Pe lângă faptul că vine cu un procesor i5 foarte puternic are și 4GB memorie RAM, lucruri care garantează că toate sarcinile vor rula fluent.
Modelul acesta e destinat în principal celora care vor un laptop alb care să poată rula fără probleme filme HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest cost nu e deloc mare deoarece e un laptop cu procesor i5 foarte rapid. Iar, dacă vreți să rulați filme HD atunci acest lucru e posibil mulțumită plăcii video incorporate în procesor – Intel HD.

Laptopul
Laptopul

După cum ziceam, acest model vine cu procesor i5-3230m lucru care o să te ajute foarte mult în a rula toate aplicațiile, indiferent cât de complexe ar fi. Pe partea de memorie are 4 giga de RAM (i se poate face upgrade memoriei deoarece suportă până la maxim 16 giga) ceea ce înseamnă că sistemul de operare și aplicațiile vor rula totul fluent.
Chiar dacă placa video nu este una care să vină cu propria memorie, acest lucru nu e unul rău deoarece aparatul acesta suportă jocuri (cele de pe Facebook vor rula perfect).
Lipsa unei plăci video puternice are și un alt avantaj, adică acela că laptopul nu consumă prea mult din baterie. Din această cauză bateria ține undeva la peste 3 ore.

Atuurile acestui model sunt aspectul, că vine de la un brand de încredere și că e foarte performant. Nu trebuie neglijat nici faptul că vine cu o portabilitate peste medie și că performanțele sale fac posibilă pornirea rapidă a Photoshop și a altor programe complexe.
Singurul minus care îl văd la acest model e lipsa sistemului de operare, însă având unitate optică nu e prea complicat să instalezi Windows (cel mai bine e să mergi pe varianta 8.1).

Deci, dacă vrei ceva capabil și cu un aspect unic atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Dacă te interesează mai mult cum arată atunci îți recomand să vizionezi preview-ul de alături care e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa