Toshiba Satellite C50-B-15J, laptop business pe negru

Toshiba Satellite C50-B-15J e un laptop de business pentru cei la început de drum, dar poate fi utilizat și acasă de către cei care stau în fața calculatorului. De ce am precizat acest lucru? Pentru că ecranul are o peliculă (anti glare) care face ca ochii să nu obosească așa repede.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă e să ne uităm la tehnologia din el atunci observăm că merită costul. Are tehnologie ok cum ar fi procesor quad core și autonomie de funcționare de 6 ore.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată. Trebuie știut că nu are Windows preinstalat.

Laptopul
Laptopul

Lucruri interesante ar fi ecranul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, că are procesor Pentium N3540 de tip quad core și mulți RAMi (4 giga, dar poți pune maxim 8, având liber un slot). Alte aspecte care te-ar interesa pe partea hard ar fi suportul wireless N și că are unitate optică.
Dacă ai o cameră video/foto atunci trebuie știut că acest aparat e unul care suportă carduri deoarece are card reader.
Pe partea soft nu vine cu sistem de operare, dar vine cu drivere compatibile cu Windows 8.1. Instalarea sistemului se poate face de pe DVD, dar cel mai bine e să se facă de pe USB, mai ales că are USB 3.0 (e mult mai rapid decât 2.0, vitezele fiind similare unui hard).

Îmi plac multe lucruri la acest model, mai exact că are procesor rapid, ecran care nu-ți obosește ochii și baterie care ține mult (chiar dacă are doar 4 celule).
Din păcate sunt și unele capitole la care ar fi putut sta mai bine, acestea fiind wireless dual band (nu are wi-fi ac) și prezența unui ecran IPS.

Deci, dacă vrei un notebook PC pentru acasă ori la lucru atunci cu un astfel de Toshiba nu vei da greși deoarece vine cu tehnologia de care ai nevoie la un preț fără egal. Vine chiar și cu unitate optică așa încât să poți instala ce software dorești pe laptop.

Te-ar mai putea interesa