Toshiba Satellite C50-B-158, laptop ieftin

Notebook-ul Toshiba Satellite C50-B-158 e unul dotat cu procesor Celeron și 2GB memorie RAM. Datorită acestor caracteristici, acest calculator portabil e bun doar pentru sarcini office. Cei 2GB de memorie RAM sunt puțini, dar partea bună e că mai are un slot de memorie liber așa încât să poți pune până la 8GB (o cantitate ideală ar fi fost 4GB).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care are chiar și Windows 8.1 preinstalat. Evident că vorbind despre un laptop avansat tehnologic, acest model are chiar și o portabilitate bună deoarece bateria sa ține undeva la 6 ore.
Alături e și o poză din care vă puteți face o părere despre cum se prezintă acest laptop (se poate observa că în partea dreaptă are și o tastatură numerică).

Laptopul
Laptopul

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 15,6 inci (de tip anti glare cu rezoluție 1366×768 pixeli), procesorul dual core Intel Celeron N2840, cipul grafic Intel HD și hardul încăpător de 500 de giga. Memoria RAM e de 2GB, după cum am mai zis în paragraful introductiv.
Pe partea software are Windows 8.1, adică un sistem de operate foarte avansat și care e mult mai ușor de folosit în comparație cu Windows-urile anterioare. Poate că ar fi fost o idee bună ca cei de la Toshiba în loc să instaleze sistemul de operare să fi pus 4GB de RAM.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție și că are o baterie care ține mult. Însă are și minusuri, cel mai important ar fi că are doar 2GB memorie RAM. Din această cauză modelul de față nu e chiar așa de bun la jocuri ori pentru deschiderea mai multor tab-uri în Chrome.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece are tehnică de ultimă generație și bateria chiar ține mult.
Poate că unele persoane ar dori să ruleze Linux pe acest model și de aceea rebuie spus că sistemul poate fi isntalat de pe DVD ori de pe o memorie USB.

Te-ar mai putea interesa