Toshiba Satellite C50-B-14H, laptop cu Windows 8.1

Laptopul Toshiba Satellite C50-B-14H e unul care se adresează celora care vor n laptop pentru la școală ori pentru facultate. Am observat că generațiile noi care sunt dotate cu procesoare Celeron au și Windows 8.1 integrat, mai exact instalat. Acest lucru e unul foarte bun deoarece nu vă mai stresați cu instalarea OS-ului. Să nu vă gândiți să treceți la 7 deoarece e o idee forte proastă… laptopul fiind special pentru 8.1.

Costul de achiziție de achiziție e foarte mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Însă are doar 2GB memorie RAM. Ne o problemă deoarece cam atât e nevoie pentru ca totul să ruleze ok. Aspectiv arată bine, lucru vizibil din imaginea de alături, iar pentru o a vedea și mai bine cum se prezintă am pus la final un clip.

Laptopul
Laptopul

În esență, pe partea de specificații se poate lăuda cu un procesor Celeron N2830 care e unul dual core, cip grafic Intel HD și un hard de 500 de GB. Dacă vreți mai mult RAMi atunci trebuie știut că există posibilitatea de a-i face upgrade, dar are doar un slot… puteți pune până la maxim 8GB memorie RAM.
Datorită bateriei cu 4 celule care ține 6 ore (așa zice producătorul) și a greutății mici de 2,2 kilograme putem spune despre acest model că are o portabilitate ridicată.
O să puteți vorbi cu prietenii pe Skype deoarece are cameră web, iar dacă vreți să instalați un program de pe un CD și acest lucru e posibil deoarece are unitate DVD.

A sosit tipul să precizăm pro-urile, acestea fiind ecranul de 15,6 inci (care nu te orbește), procesorul rapid, prezența sistemului de operare și că vine de la un brand ok.
Din păcate vine doar cu 2GB RAM, dar poți adăuga mai mult.

Concluzia mea legată de acest mode e că-și merită banii, iar dacă vrei ceva pentru școală ori facultate atunci acest model e unul foarte bun pentru tine. Prețul nici nu e mare, iar dacă vrei să-i faci upgrade atunci lucru e posibil pe partea de RAM și HDD. Să-i bagi SSD nu are rost deoarece e un notebook care intră în categoria office.

Te-ar mai putea interesa