Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite C50-B-149, laptop cu i3 4005u

Toshiba Satellite C50-B-149 e un laptop business dotat cu procesor i3 și ecran anti glare care are o rezoluție de 1366×768 pixeli. Diagonala ecranului e de 15,6 inci și de aceea putem spune că acest laptop e unul numai bun la lucru, dar și acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un notebook PC care are 4GB memorie RAM și suport complet pentru Windows 8.1. Prin suport complet mă refer la faptul că are driverele necesare.
Alături se poate vedea cum arată acest notebook, dar trebuie știut că nu are sistem Windows instalat.

Laptopul

Laptopul

Ca specificații aș aminti procesorul i3 4005u cu două nuclee și cip grafic integrat, memoria RAM de 4GB și hardul de 500. Pentru ca sistemul de operare să se poată instala rapid, acest laptop are unitate optică și port USB 3.0.
Pe partea soft vine cu FreeDOS, adică cu un sistem de operare gen MS DOS care are utilitatea de a vedea că laptopul pornește.
În cazul în care la un moment dat o să vreți să-i faceți upgrade trebuie știut că-i puteți pune 12GB RAM și schimba hardul. Despre schimbarea plăcii de rețea wireless cu una ac nu știu nimic.

Avantajele achiziționării unui astfel de laptop portabil ar fi portabilitatea (modelul acesta are o greutate de 2,2 kilograme, iar bateria ține undeva la 6 ore), puterea de procesare (datorată procesorului i3 Haswell) și suportul pentru filme HD.
Printre minusuri se numără lipsa wireless ac și că nu are ecran IPS (adică un ecran cu unghiuri de vizualizare mult mai bune). Că nu are memorie dedicată pentru cipul grafic nu-i o problemă deoarece nu e nevoie atâta timp cât nu rulați pe el jocuri complicate.

Concluzia mea legată de modelul C50-B cu procesor i3 și fără cip grafic cu memorie dedicată e că merită. Fiabilitatea e caracteristică Toshiba, iar raportul dintre preț și calitate e ex..celent.
Dacă nu știți ce sistem de operare să instalați pe el atunci vă spun eu – Windows 8.1. Evident că există și varianta Linux Mint, dar eu vă recomand să instalați Windows în cazul în care îl folosiți în scopuri business/profesionale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu