Toshiba Satellite C50-A-176, laptop cu Core i3

Toshiba Satellite C50-A-176 e un laptop puternic dar în același timp și accesibil. Din poza de jos cred că vă puteți face o idee iar din nume reiese că e vorba de prima generație – „A” (la a doua generație e „B”). Are doar placa video Intel iar unele au și una suplimentare cu chipset AMD sau Nvidia. Configurația acestuia e office, iar dacă avea o placă video ceva mai bună atunci e un laptop multimedia. Pentru cei care vor să încerce jocuri, le recomand laptopurile de gaming sau chiar și un desktop. Laptopul e ideal pentru cei care vor portabilitate.

Pe partea de buget, nu e nevoie de unul generos. E ceva mai scump decât un desktop da nu cu mult deoarece laptopurile se ieftinesc (de cele mai multe ori nu e nevoie de procesoare foarte performante). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3 model 3110M, generația e IvyBridge dar nu sunt diferențe mari între a 3-a și a 4-a (Haswell). Placa video e Intel HD 4000 după cum am mai precizat și e prezentă la multe Intel-uri din generația a 3-a. Ecranul de 15 inci are o imagine HD și tehnologie de iluminare cu LED. Configurația sa are și o memorie de 4GB, iar dacă vreți mai mult puteți pune până la 16GB.

Spațiul de stocare e de 500GB iar dacă doriți, puteți schimba acest model fie cu unul mai mare fie cu un SSD. Dotările sale sunt numeroase și destul de bune. la un așa preț chiar merită în special dacă vreți să renunțați la vechiul desktop sau laptop. Nu cred că o tabletă îl poate înlocui deoarece sistemele de operare diferă. pe acesta ar fi bine să alegeți Windows 8.1 64 de biți.

Plusuri: autonomie maximă de 4 ore, bluetooth, design plăcut, USB 3.0, posibilitate de upgrade a memoriei RAM etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite C50-A-176 e un gadget portabil care merită încercat și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială ținând cont de brand (e un producător experimentat). La un așa preț nu puteți să vă așteptați la un laptop cu funcție de încărcare USB.

Te-ar mai putea interesa