Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba S50-B-142, laptop Satellite cu Windows 8.1

Toshiba S50-B-142 e un laptop al serii Satellite S50 și nu e vorba de o generație veche. Din nume reiese că e la a doua generație iar configurația e cu Intel Haswell. Chiar dacă nu pare prea ieftin, trebuie să luați în considerare că e precum un ultrabook de 15 inci – subțire și portabil. E o soluție office bună deoarece are un procesor performant și prețul pare a fi destul de corect. Dacă nu vă convine că ecranul nu e foarte mare, nu vă oprește nimeni să conectați un monitor sau televizor la acesta.

Dacă sunt alternative în acest buget, atunci ar trebui să luați în considerare că un laptop fără Windows e ceva mai ieftin decât unul cu Windows. Deci puteți lua unul ceva mai bun dacă renunțați la ideea cu Windows preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul Core i3-4005U de 1.7 GHz are o placă video integrată HD 4400, dar există laptopuri și cu placă dedicată dar sunt puțin mai scumpe. Dacă nu vreți să încercați jocuri, acest laptop e perfect pentru uz office. Are un ecran clasic care e prezent pe multe alte laptopuri. Chiar dacă nu vă plac jocuri, cred că veți dori un ecran mai mare pentru vizionarea de filme. E bine să optați pentru un monitor sau TV cu intrare HDMI pentru a se menține calitatea imaginii.

Capacitatea memoriei RAM e de 4GB și frecvența ei e de 1600 MHz. Astfel multitaskingul este decent iar aplicațiile vor porni decent. Hardul său e de 1TB care e suficient de mare. Ca și dotări are tehnologie wireless, bluetooth, HDMI, VGA, USB, VGA, card reader etc. Nu are multe USBuri dar puteți conecta un mouse wireless la acesta cu tehnologia bluetooth. Chiar dacă noile modele au baterii mici, laptopurile sunt mai portabile și autonomia e la fel de bună.

Plusuri: are Windows preinstalat, autonomie bună, ușor, procesor Core i3 Haswell cu consum redus și design elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba S50-B-142 e o alegere bună dacă vreți ceva performant și nu vreți să încercați jocuri. Jos am postat o prezentarea a unui laptop cu configurație. Dacă vă interesează designul și performanțele, atunci un astfel de laptop vă poate fi de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu