Toshiba S50-B-11Z, Satellite cu i7-4500U

Toshiba S50-B-11Z e un laptop din seria Satellite S50-B care se diferențiază de alte serii prin tehnologia de ultimă oră care e incorporată, aspectul foarte plăcut și că poate fi utilizat fără probleme chiar și la jocuri. Modelul acesta e unul cu rezoluție HD, dar există și modele cu rezoluție 1080p. Iar, dacă vreți să știți concret cu ce se evidențiază față de alte laptopuri multimedia (cum ar fi Asus N550) atunci trebuie știut că are wi-fi Gigabit, sunet Harman Kardon, carcasă din aluminiu și OS preinstalat (normal că vorbim de Windows 8.1).

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat din punct de vedere tehnologic. Aspectul e unul plăcut, după cum ziceam mai sus, iar acest lucru poate fi sesizat și în imaginea de alături, dar și în clipul de prezentare care e pus la final (clip în română).

Laptopul pe silver
Laptopul pe silver

Laptopul acesta are procesor i7 model 4500u, iar pentru ca jocurile să ruleze perfect are și o placă video R7 M260 care are bus al memoriei pe 128 biți. Memoria RAM e una de 4 giga, iar spațiul de stocare e și el suficient deoarece vorbim despre un hard de 750 de giga.
O facilitate interesantă e tastaura iluminată, iar prezența sistemului de operare nu e nici el un lucru care trebuie neglijat.

Plusurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, tehnologia incorporată, portabilitatea foarte bună (greutatea e de 2 kilograme… au renunțat la unitate optică) și că e argintiu.
Nu era rău dacă renunțau și la tastatura numerică și dacă puneau SSD în el. Adevărul e că nu te oprește nimeni să îi înlocuiești hardul cu un Solid State și apoi o să ai o portabilitate și mai bună deoarece SSD-ul e mai ușor în comparație cu un HDD.

În rest, acesta e numai bun pe post de laptop multimedia deoarece îmbină puterea cu portabilitatea. Cred că se adresează în principal celora care au un buget mediu pentru o nouă achiziție. Prezența unui sistem de operare e un lucru bun, mai mult cu cât e vorba despre Windows 8.1, adică un sistem foarte nou.
Alături e și un clip în limba română care prezintă facilitățile acestei serii.

Te-ar mai putea interesa