Toshiba S50-A-10P, laptop Satellite de gaming

Toshiba S50-A-10P e un laptop care mie îmi place foarte mult deoarece are un aspect plăcut și e numai bun la jocuri. Despre portabilitate numai de bine, iar dacă te întrebi cât costă atunci trebuie să știi că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».
Modelul acesta face parte din seria Toshiba S50 e destinat în principal acelora care vor o soluție de gaming sau pentru diferite sarcini multimedia care să coste puțin.

Aspect

Se poate vedea foarte clar că e un model de culoare argintie, iar în partea dreaptă e dotat cu o tastatură numerică. Ecranul e unul de 15.6 inci, iar greutatea e una de 2.6 kilograme care e ceva mai mare decât a restului laptopurilor din generația nouă deoarece vine cu mai multe componente de top.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Modelul S50-A-10P are la bord un procesor quad core i7-3630QM și o placă video GT 740M. În opinia mea acestea sunt piesele de rezistență, dar nu trebuie să neglijăm nici faptul că are 4GB memorie RAM. Normal că e dotat cu tehnologie Optimus, iar asta presupune o autonomie a bateriei mai crescută (până la 3 ore) deoarece placa video dedicată e activată doar în jocuri.
Despre cum rulează jocurile pe acest laptop puteți vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Din păcate nu vine cu Windows, dar asa ajută la un preț mai mic decât la competiție. Procesorul e unul foarte capabil și de aceea acesta e prezent doar în laptopurile de gaming, iar consumul de curent al acestuia nu e deloc mare deoarece face parte dintr-o generație special optimizată pentru portabilitate. Vine cu unitate optică, iar asta e un plus deoarece unii producători au început să renunțe la unități optice în laptopuri… un exemplu fiind Samsung. Normal că nu-i lipsesc nici cele mai importante porturi cum ar fi bluetooth, HDMI, USB 3.0 și VGA.

Concluzie

Dacă-ți plac jocurile și vrei un laptop pentru acestea atunci acest model cred că ar putea fi o alegere destul de inspirată. Despre cum arată și ce poate puteți vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa