Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba RAS-13BKV-E, model gama Mirai cu 13000 BTU

Dacă vă interesează un aparat de aer condiţionat pentru o suprafaţă până în 38mp atunci modelul Toshiba RAS-13BKV-E ar fi recomandarea mea deoarece vorbim despre un Toshiba Mirai 13000 BTU. Adică are capacitatea necesară pentru a face faţă răcirii ori încălzirii.
Se evidenţiază faţă de alte modele prin filtrul Hepa, funcţia dezumidificare şi clasa A+ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi, şi pe aceşti bani primim un aparat garantat 3 ani şi care are o mulţime de funcţii utile.
Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul cu aspect modern şi minim în acelaşi timp.

Păreri pro şi contra

Aparatul Toshiba RAS-13BKV-E e unul dotat cu o capacitate de 13000 Btu, dar există şi variantă cu 16000. Capacitatea de 13000 ajută la crearea unei clime plăcute pe suprafeţe de 27-38mp.
Referitor la clasele de eficienţă energetică trebuie să ştiţi că are A+ la răcire şi A++ la încălzire. Consumul la răcire fiind de 1.1kW, iar la încălzire e de 0,9kW.
Unele persoane sunt interesate şi de dimensiunile unităţi interne, iar din această cauză trebuie spus că aceasta e de 79x23x29 LxlxÎ cm. Iar, greutatea ei e una de doar 9 kg.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, dar în montaj intră kitul. Întotdeauna e bine să apelaţi la firme pentru instalarea unui astfel de aparat deoarece sunt profesionişti în comparaţie cu diverşi meseriaşi. O firmă oferă şi garanţie pe lucrare, aceasta fiind de 12 luni.

Un aparat precum acesta se adresează persoanelor interesate de ceva eficient, performant şi fiabil. Modelul acesta are suplimentar diverse funcţii printre care se numără cea de Auto Restart, Sleep, Dezumidifcare şi altele.
Un cuvânt în favoarea achiziţiei acestui aparat îl are şi brandul care e unul de top şi care e cunoscut pentru aparatele AC de o calitate foarte bună.
Nu am precizat faptul că acest model e unul care vine dotat cu un compresor inverter, iar avantajele unui astfel de compresor sunt eficienţa, durabilitatea şi zgomotul redus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu