Toshiba Qosmio X770-107

Un alt laptop 3D de la acest producător e disponibil pe piaţa laptopurilor din România. Acesta este modelul de laptop Toshiba Qosmio X770-107 3D. Acesta vine ca alternativă la modelul Toshiba Qosmio F750-10L 3D care nu are nevoie de ochelari dar care nu este la fel de performant ca acest Qosmio X770-107.  Însă, acesta stă mai bine la capitolul configuraţie în special datorită plăcii video GTX 560M. Pentru a vedea imaginea 3D aveţi nevoie de ochelari stereoscopici nVIDIA 3D Vision dar veţi avea o imagine 3D Full HD. La modelul X750 imaginea 3D este doar pentru rezoluţie HD+ şi 2D pentru Full HD. Deci acesta ar fi mai bun din mai multe puncte de vedere. Dacă vă gândiţi să achiziţionaţi unul atunci trebuie să ştiţi că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Tastatură iluminată

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul oferit de Intel şi face parte din noua generaţie numită Sandy Bridge, şi anume modelul Core i7-2630QM. Acesta are placă video Intel HD Graphics 3000, tehnologie 32 nm, o frecvenţă de 2 GHz şi un cache de 6 MB. Ecranul e unul de 17.3 inci cu o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Acesta este unul LCD LED cu tehnologie 3D FHD TruBrite.

Capacitatea memoriei RAM e de 8 giga DDR3 la 1333 MHz iar aceasta este dispusă pe două sloturi. Hard-ul de tip SSH are un spaţiu de stocare de 1 tera deci e destul de mare şi performant. Placa video nVIDIA GeForce GTX 560M are o memorie video de 1.5 giga şi e una dintre cele mai bune plăci video pentru laptopuri. Puteţi juca deci orice joc la detalii maxime cu aceasta.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii acest Qosmio X770 vine cu unitate Blu-Ray, difuzoare stereo de tip Harman Kardon cu tehnologie Dolby Advanced Audio, cititor de carduri, cameră web, port VGA, mufă RJ-45, un port USB 3.0, port HDMI, trei USB-uri 2.0, o ieşire audio, bluetooth şi Wi-Fi. Are o greutate de 3.4 kilograme şi vine cu sistem de operare Windows 7 şi tastatură numerică.

Plusuri şi minusuri

Toshiba Qosmio X770-107 are un design original şi modern care împreună cu tastatura iluminată fac ca modelul să fie unul reuşit din punst de vedere estetic. Trebuie lăudată şi configuraţia care dă posibilitatea rulării oricărui joc la detalii maxime.

Nu este un model foarte reuşit şi spun asta deoarece nu este optimizat iar cea mai bună dovadă ar fi bateria de 8 celule care nu poate oferii o autonomie mai mare de 3 ore. Acesta nu este neaparat un dezavantaj deoarece sunt puţini cei care îl vor lua cu ei datorită faptului că este foarte scump şi nu este prea portabil datorită greutăţii şi dimensiunilor. După cum ştii orice laptop alimentat la priză este mai performant decât unul cu baterie.

Concluzie

Laptop Toshiba Qosmio X770-107 este un model care beneficiază de cele mai noi tehnologii mobile şi se adresează în special celor pasionaţi de jocuri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Qosmio X770-107”

  1. Un laptop destul de bun dar prea scump chiar daca are imagine 3D. Sa speram ca se vor mai ieftini odata cu aparitia altor modelele 3D si de la alti producatori, cum ar fi Asus, Dell sau HP. Aici ma refer la modele hibrid cu imagine 3D, stiu ca unele laptopuri Alienware si Republic of Gamers au imagine 3D. Eu as dori sa apara si pe laptopuri mai ieftine, pentru buzunarul oricui. Din cate am observat Toshiba are cel mai ieftin laptop cu ecran 3D dar nu si cu imagine 3D, din pacate chiar daca este cel mai ieftin cu ecran 3D tot e prea scump in special ca are o configuratie cam slabuta.

  2. Având în vedere cu ce placă video vine… poate fi o alternativă foarte bună la un RoG sau Alienware. Chiar şi hardurile sunt foarte bune, care te vor ajuta mult atât în jocuri/aplicaţii când şi la pornirea sistemului de operare.

Comentariile sunt închise.