Toshiba Qosmio F750-12E

Laptopurile Qosmio sunt modele premium și spun asta deoarece vin cu ce e mai nou pe piață în materie de tehnologie. Un model foarte nou e Toshiba Qosmio F750-12E care vine ca o alternativă la F750-10M care e 3D. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și deoarece are i5 și placă video pe 128 biți ar putea fi considerat laptop de gaming de la Toshiba. garanția e e una foarte bună fiind de 2 ani, iar dacă vreți mai mult atunci o puteți mări la 4 ani contra unei sume corecte.

Poze

F750-12E arată foarte bine pe alb și trebuie să recunoaștem că laptopurile albe sunt un lucru deosebit, poate și pentru că sunt foarte rare. Cel mai fain la acest model e că e complet alb și în interior, iar jos e negru, la fel ca pe lateral. În imaginea a doua se poate vedea că are multe porturi, iar în video preview-ul de la final puteți vedea mai exact care sunt porturile.

Deschis
Porturi

Specificaţii tehnice

Are niște detalii tehnice destul de impresionante printre care se numără procesorul i5 model 2430M și placa video GT 540M care are memorie de 2GB cu bus de 128 biți. Memoria RAM a sistemului e de 6 giga și astfel o să aveți suficientă memorie pentru următorii 2-3 ani. Ecranul e unul de 15,6 inci și venind cu o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli poate fi considerat un ecran perfect pentru urmărit filme HD. Chiar dacă are multe dotări (printre care se numără porturile USB 3, bateria care ține 4 ore jumătate, bluetooth și hard de 7200 rotații) nu e foarte greu având o greutate de 2,8 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, vine cu hard rapid de 7200rpm, fiabilitatea e crescută datorită celor patru ani garanție care pot fi achiziționați cu 479 lei în plus. Bateria ține și ea mult (deoarece are tehnologie Optimus de la Nvidia care presupune că placa dedicată e dezactivată când nu e nevoie de putere de procesare și va funcționa doar cipul grafic HD 3000.) și asta ar putea fi considerat un alt lucru în plus
Contra: prețul e cam mare și procesorul nu e unul cu patru nuclee, ci doar cu două.

Concluzie

Laptopul Qosmio F750-12E de la producătorul Toshiba încântă atât vizual cât și din perspectiva dotărilor. Petru a vedea mai bine cm arată vă recomand clipul de alături care e unul destul de bine realizat. Se poate vedea că are și telecomandă, dar telecomanda depinde de model deoarece există modele cu acest cod – F750 care nu vin cu telecomandă.

Te-ar mai putea interesa