Toshiba Qosmio F750-10M 3D

Acest laptop Toshiba Qosmio F750-10M 3D face parte din categoria laptopurilor cu ecran 3D și deci nu necesită ochelari speciali (ca și Qosmio F750-10L). Din păcate nu oricine își poate permite un așa laptop în special că are un preț cât un RoG de 15 numai că configurația acestuia nu se poate compara ce cea a unui RoG. Un laptop cu o configurație ca a acestui Toshiba costă undeva ala sub 4.000 lei (având în vedere că are și Blu-Ray și tuner TV). Deci veți plăti mai mult pentru acea tehnologie de ultimă generație. Acest Toshiba F750-10M e versiunea pe roșu cu negru iar F750-10L e pe alb și se pare că nu mai e disponibil. Deci dacă vreți să ieșiți în evidență cu un laptop interesant cu siguranță aveți nevoie de unul cu tehnologie 3D cu sau fără ochelari. Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Închis

Specificaţii tehnice

Pentru a beneficia de performanțe mari în jocuri, bineînțeles că vine cu cel mai tare procesor Intel Sandy bridge – Core i7 modelul 2630QM de 2 GHz (diferența de performanță dintre acesta și 2650QM e nesemnificativă). Acesta e însoțit de placa video Intel HD Graphics 3000 care e ideală pentru utilizare Office în special pentru a avea o autonomie decentă. Ecracrul e unul LCD cu tehnologie LED numit 3D FHD TruBrite și are o rezoluție Full HD în mod 2D și una HD+ în mod 3D. Are o capacitate de 8 giga de RAM DDR3 1333 MHz care nu mai poate fi upgradată la mai mult.

Are și un hard disk de tip SSH de 500 GB care are performanțe decente (între un SATA III și SSD). Placa video nu e una prea grozavă – GT 540M de 2 GB – care are un BUS de 128 de biți. Deci veți putea juca multe jocuri la detalii maxime în mod 3D însă în mod 2D va trebui să mai scoate din detalii în special la jocurile recent apărute și cu multe detalii.

Dotările acestui laptop Toshiba sunt cam aşa: unitate Blu-Ray, tuner TV digital DVB-T şi analog (hibrid), difuzoare stereo Harman Kardon cu tehnologii Toshiba Bass Enhanced şi Dolby Advanced Audio, cameră web, cititor de carduri, un USB 3.0, HDMI, microfon, trei USBuri 2.0, o ieşire audio, VGA, LAN, bluetooth, WLAN etc. Ar mai fi şi alte dotări dar cele menţionate anterior sunt cele mai importante.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran 3D, carcasă robustă, suport audio HD, software licențiat (Windows 7 pe 64 de biți), autonomie office 3 ore, Blu-Ray, tuner TV, configurație decentă pentru jocuri, USB 3.0, difuzoare Harman Kardon și garanție No Matter What.

Minusuri: veți beneficia de imagine 3D doar la rezoluție HD+, cântărește 2.9 kilograme și nu chiar accesibil.

Concluzie

Acest Qosmio F750-10M e unul dintre cele mai performanţe laptopuri de la acest producător iar dacă sunteţi fan şi aveţi un buget generos, atunci nu văd de ce să nu vă luaţi unul.

Te-ar mai putea interesa