Toshiba Portege Z830-10D

Acest ultrabook Toshiba Portege Z830-10D vine ca o alternativă a modelului Portege Z830-10H, iar dotările îi sunt similare. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » vă puteţi aştepta la dotări cum ar fi procesor i5, hard ssd şi tastatură iluminată (acest tip de tastatură nu e întâlnit pe niciun fel de ultrabook). Fiabilitatea e aceeaşi ca a altor laptopuri de 13 inci, adică foarte bună, având 2 ani garanţie extensibili la 4 contra sumei de 559 lei.

Poze

Aspectul e unul caracteristic seriei Toshiba Z830, iar acest model are culoarea gri despre care producătorul spune că e Silver Hairline. Arată foarte bine şi asta nu se poate vedea neaparat din poze, ci din preview-ul de la final. Din aceste imagini nu se vede dimensiunea ecranului e de 13,3 inci, iar dacă nu vă place să vizionaţi filme pe un ecran aşa de mic atunci aveţi posibilitatea de a conecta un monitor extern pe HDMI ori D-Sub (aşa i se mai spune VGA-ului).

Din lateral
Capac

Specificaţii tehnice

Portege Z830-10D incorporează multă tehnologie actuală cum ar fi un procesor i5 2557M care e cu voltaj scăzut şi care incorporează cu GPU grafic care poate reda fluent 720p. Acest GPU e de la Intel, adică un HD 3000 şi este printre cele mai tari cipuri grafice integrate. Acest i5 e unul foarte performant şi are capabilităţi de a reda 1080p, însă ecranul e doar HD+ şi de aceea o să puteţi viziona filme Blu-ray cu oarecare pierderi de detalii.
SSD-ul e de 128 giga şi vă va oferi foarte mult spaţiu liber dacă o să folosiţi laptopul mai mult pentru navigat pe Internet. Memoria RAM e de 4 giga şi zic că va fi suficientă şi peste câţiva ani.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran clar de 13,3 inci şi e clar datorită rezoluţiei HD+ cât şi a faptului că e anti orbire; bateria ţine foarte mult, adică până la 8 ore; greutatea e de puţin peste un kilogram; incorporează tehnologii ca bluetooth 3, USB 3.0, tastatură iluminată.
Contra: nu are ecran cu rezoluţie 1080p, iar tastatura numerică lipseşte.

Concluzie

Portege Z830-10D e un mic laptop foarte performant şi util oricărei persoane care vrea o soluţie portabilă extremă. Vine cu tot felul de dotări, care mai de care mai utile, iar prezenţa Windows 7 e un lucru foarte util deoarece nu o să vă mai bateţi capul cu instalarea sistemului de operare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Portege Z830-10D”

  1. Arata foarte bine si aceasta tastatura iluminata cred ca e un lucru care face diferenta intre un ultabook obisuit si unul de top. Initial ma gandeam la un S3, dar acum sunt sigur ca voi lua un z830.

Comentariile sunt închise.