Toshiba Portege Z30-A-19L, ultrabook business

Toshiba Portege Z30-A-19L se apropie de laptopul perfect deoarece are o portabilitate excelentă, performanțe ok și wireless ac. Aceste caracteristici te vor ajuta să-ți faci treaba rapid, iar faptul că bateria ține până la 10 ore e cireașa de pe tort. Să nu mai zic despre faptul că are carcasa din magneziu și că are SSD de 256 de giga.
Cred că poți vedea foarte clar că vorbim despre un laptop care se adresează celora care vor mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani puteți vedea că primim o sculă de top care poate fi utilizată pentru diferite sarcini, mai puțin gaming (deoarece are cip grafic Intel HD).

Așa arată
Așa arată

Specificațiile care ne interesează în cazul acestui model sunt procesorul i7 4510U cu două nuclee, cipul grafic Intel HD 4400, SSD-ul foarte încăpător și ecranul Full HD de 13,3 inci. Legat de memorie trebuie spus că are 8GB fiind și maximul, dar oricum îți ajunge deoarece nu e nevoie de mai mult.
Având wireless ac (dual band) o să puteți utiliza banda de 5Ghz pentru transfer rapid de fișiere (descărcări de pe net).
Ca sistem de operare vine cu Windows 7 și există posibilitatea de a face upgrade la 8. S-a optat pentru 7 deoarece acest OS e mult mai popular, dar dacă vreți să aveți 8 atunci trebuie să îl instalați pe curat de pe un stick USB 3.0.

Plusurile modelului acesta ar fi greutatea mică (de 1,2 kilograme), bateria care ține mult (vreo 10 ore), că are sistem de operare preinstalat, performanța extremă a procesorului și prezența Solid State Drive.
Contra achiziției ar putea fi că nu are ecran 4K și cip grafi cu propria memorie (dedicată cum s-ar zice).

Alături e și un clip de prezentare al acestui model, iar dacă e să trag o scurtă concluzie legată de aparat atunci pot spune că e unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață și își merită costul de achiziție deoarece are tot ce ai avea nevoie de la un laptop, adică wireless dual band, procesor i7, hard rapid etc.

Te-ar mai putea interesa