Toshiba Portege Z30-A-15F, ultrabook de 13 inci

Toshiba Portege Z30-A-15F face parte din seria Z30-A, adică o serie care se adresează celora care vor un model de laptop care să aibă o portabilitate crescută și performanțe peste medie. Tehnologia care e integrată în modelul acesta e una actuală și o să te ajute să-ți duci sarcinile la îndeplinire într-un timp scurt. Niște tehnologii care trebuie neaparat să le amintesc de la început sunt wireless dual band, USB 3.0, rezoluția Full HD și existența SSD-ului.

Luând în considerare tot ce are integrat pot spune că nu costă deloc mult având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vizual arată foarte bine, lucru sesizabil din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.

Laptopul
Laptopul

Z30-A-15F e dotat cu un ecran a cărei diagonală e de 13,3 inci, cu procesor i5-4200U și multe alte lucruri pe care le voi menționa în rândurile ce urmează.
Procesorul i5 e unul cu voltaj scăzut, iar acest lucru ajută la obținerea unei portabilități extreme – bateria ține maxim 10 ore. În acest procesor e integrat și un cip grafic Intel HD capabil de a reda filme Blu-ray.
Pe partea de memorie are 8GB memorie RAM, iar SSD-ul e unul foarte încăpător de 256 de giga. Avantajele unui Solid State Drive în comparație cu un HDD sunt viteza, că e ușor și consumul redus de curent.
La capitolul comunicații acest notebook se poate lăuda cu modul 3G și cu wireless ac. Avantajele acestui wireless sunt că suportă viteze de transfer Gigabit, dar numai dacă și router-ul suportă dual band și frecvența de 5 Ghz. Un router care suportă cest lucru e Archer C2.

Modelul acesta are numeroase atuuri, de la aspectul său și până la componentele integrate. Te asigur că un ultrabook mai bun nu o să găsești în acest moment.
Ar fi de spus că e mare păcat că nu are ecran 4K, dar nu știu dacă ar fi contat foarte mult în condițiile în care are diagonală de 13 inci.

De final pot să zic că acest laptop e numai bun pentru cei în căutarea unei soluții portabile și care să poată fi utilizată acasă, dar și la lucru. Ecranul fiind unul care nu reflectă lumina o să te ajute să poți sta mai mult în fața lui deoarece nu o să-ți obosească ochii.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest ultrabook.

Te-ar mai putea interesa