Toshiba Portege Z10t-A-103, laptop convertibil

Toshiba Portege Z10t-A-103 e un laptop mic care e convertibil și care are și tehnologie touch (se poate observa din numele său). Diagonala ecranul poate fi concluzionată din numele său dar având în vedere că poate fi folosit precum o tabletă, nu vă puteți aștepta să fie un laptop prea mare. E vorba de un model care are un ecran detașabil, iar aceea e tableta. Unele laptopuri convertibile au un ecran glisant astfel că în modul tabletă, gadgetul e destul de greu. Nu e genul de laptop care poate înlocui un desktop, dar care e combinația perfectă între un laptop și o tabletă.

Designul e destul de reușit și toate modelele Z10 arată la fel și toate oferă ecranul tactil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptotul
Laptotul

Procesorul Core i5-3339Y e prezent pe multe gadgeturi cu utilitatea mai ridicată și care au nevoie de un plus de autonomie. Chiar dacă bateria e una de 6 celule, e nevoie de un procesor cu consum redus pentru a beneficia de multe ore de utilizare. După cum se și numește, placa video e doar HD 4000 (IvyBridge).

Ecranul de 11.6 inci are o rezoluție 1080p iar protecția e una destul de bună pentru a nu se forma amprente ori zgârieturi. Memoria de 4GB o suficientă pentru o tabletă ori un laptop așa de mic. Spațiul de stocare nu e așa de mare deoarece are un SSD de 128GB. Puteți conecta un hard disk dacă doriți (cel cu USB 3.0 e perfect datorită vitezei de transfer).

Pentru dimensiunile sale nu puteți avea pretenții la prea multe dotări dar are destule: difuzoare stereo, cameră web, HDMI LAN 2 USBuri, VGA, bluetooth, WLAN și tastatură iluminată. Tastatura iluminată e o dotare specială care nu se găsește pe orice gadget și poate fi de folos în condiții de luminozitate scăzută. Windows 8 Pro e o alegere foarte bună pentru uz office/business chiar dacă ultima versiune e 8.1. Nu prea sunt multe alternative deoarece acesta are touchscreen.

Plusuri: autonomie modestă de maxim 5 ore, Windows 8, bluetooth, ecran FullHD multi touch, SSD, tastatură iluminată, procesor Core i5 etc.
Minusuri: cred că prețul.

Toshiba Portege Z10t-A-103 e un laptop performant dar nu e unul de gaming or cu utilitatea multimedia, totuși puteți viziona filme ori juca jocuri ceva mai simple (cu cerințe hardware mici). Clipul de jos vă va ajuta să vă faceți o impresie despre acest laptop și chiar dacă există și alte configurații, designul e același.

Te-ar mai putea interesa