Toshiba Portege R830-192

Un laptop foarte portabil (de aici şi numele Portege) e laptopul Toshiba Portege R830-192 şi asta datorită bateriei care asigură o autonomie de până la 9 ore. Acesta e asemănător cu modelul R830-135 numai că acela are Core i5. Chiar dacă are o greutate de puţin sub 1,5 kilograme şi un ecran de 13 inci tot e performant deoarece are un procesor i3 SandyBridge model i3-2330M, memorie RAM 4GO şi hard de 320 de giga. Din păcate nu are grafică dedicată, dar placa Intel HD are capabilităţi HD. Laptopul Toshiba Portege R830-192 e unul premium pentru oameni de afaceri sau pentru cei care sunt sau vor să fie foarte mobili. Câteva din dotările care sunt dedicate oamenilor de afaceri sunt 3G-ul, conectivitatea bluetooth şi USB generaţia 3. De asemenea notebook-ul are şi sistem de operare preinstalat – Windows 7 Professional.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Dar ar putea fi mai ieftin în funcţie de ofertele şi promoţiile magazinelor online. Preţul e cel mai bun de pe piaţă pentru un laptop aşa de portabil şi cu performanţe de invidiat.

Poze

E uşor
Arată bine închis

Specificaţii tehnice

Toshiba R830-192 e un Portege deoarece e foarte portabil, iar ecranul de 13,3 inci nu e deloc mic având o rezoluţie optimă de 1366 pe 768 pixeli. Normal că dacă ecranul vi se pare mic puteţi ataşa un ecran extern prin portul HDMI şi aşa o să vedeţi filme HD la o mărime superioară. Despre ecran trebuie neaparat precizat că e unul anti-glare adică unul care nu te orbeşte.

Stă bine la partea de memorie deoarece are 4 GB RAM şi suportă maxim 8 giga, iar hardul e de 320 giga cu 7200 rotaţii. Hardul e superior unuia cu 5400rpm, dar nu cu foarte mult.

Fiind un laptop dotat cu placă Intel HD 3000 înseamnă că vor merge şi jocurile decent, dar să nu credeţi că e un laptop de jocuri deoarece din punct de vedere al performanţelor e mai mult un notebook office.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, bateria ţine foarte mult, placa video e capabilă şi performanţele sunt mai mult decât decente, la fel şi dotările (3G, USB3, bluetooth etc).
Contra: ecranul e cam mic şi nu are suport 1080p.

Concluzie

Portege R830-192 este un laptop uimitor de la Toshiba şi ar fi ideal pentru dumneavoastră dacă vreţi un laptop performant cu portabilitate ridicată.
Vă invit să urmăriţi şi un clip în care e prezentat acest mic laptop.

Te-ar mai putea interesa