Toshiba P875-101

Unul dintre laptopurile de gaming de dimensiuni obișnuite e acest laptop Toshiba P875-101 și spun asta pentru că există modele de dimensiuni mai generoase, însă sunt profesioniste (RoG de la Asus). Din păcate acesta nu vine cu placă video din seria GTX ci cu o placă GT, dar dacă țineți la portabilitate și eleganță, acesta e modelul. Pe de altă parte, un GTX oferă performanțe mai mari care bineînțeles necesită un sistem de răcire performant. Are un astfel de preț și pentru că are Windows 7 preinstalat. Însă acesta trebuie comparat cu unul de 17 inci deoarece nu e vorba de un laptop de 15 inci. Satellite P875-101 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său i7-3610QM se găsește pe multe laptopuri mai scumpe și oferă cele mai bune performanțe chiar și când e vorba de rezoluții Full HD. Însă, la acesta e vorba de o rezoluție 900p că doar e un ecran de 17.3 inci. Puteți viziona filme 1080p, dar tot mai bine ar fi un ecran mai mare (televizor sau monitor cu intrare HDMI). Pe acest laptop puteți instala până la 32 de GB de RAM deoarece are 4 sloturi, însă 10GB ajung că doar sunt la 1600 MHz.

Chiar și spațiul de stocare e impresionant, fiind de 2TB la 5400RPM (sunt două harduri de 1TB). Nu sunt prea multe laptopuri cu harduri așa mari, însă era mai bine dacă unul era SSD. Cât despre GT 630M, e un model de 2 GB care se descurcă decent în jocuri. Vine cu unitate Blu-Ray, difuzoare Harman Kardon, card reader, patru USBuri, HDMI, bluetooth, WLAN etc. Aceste dotări sunt foarte utile în special dacă mai vreți să conectați ceva la el, să vizionați un filme sau să aveți internet wireless. Autonomia nu e una foarte bună deoarece e un laptop pentru jocuri, doar că în mod office poate să scoată circa 4 ore.

Nu vă recomand alt sistem de operare, decât cel preinstalat (în caz că reinstalați). Jos puteți viziona o prezentare a performanțelor oferite de de GT 630M:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi instalată multă memorie RAM, puteți încărca telefonul la USB, tastatură iluminată, ușor pentru o astfel de configurație și e de 17 inci.

Minusuri: nu și-l permite oricine deoarece are un preț pe măsură.

Concluzie

Acest Toshiba P875-101 e recomandarea mea pentru pasionații de jocuri și sunt fani Toshiba. Alături de el veți beneficia și de garanția pentru orice, care nu trebuie neglijată.

Lasă un comentariu