Toshiba P855-33C

Toshiba P855-33C vine ca o alternativă la Toshiba P855-32C și e tot un Satellite, dar are procesor i7-3630QM și cip Nvidia Geforce GT 640M. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare pentru faptul că are Windows 8 preinstalat. Față de alte modele de P855, acesta are o baterie care ține undeva până la 5 ore și ceva.

Poze

Față de P855-32C, Toshiba Satellite P855-33C are culoarea precious silver, dar în opinia multora tot gri e. Greutatea e de 2,66 kilograme, dar nu e datorită ecranului de 15,6 inci, ci mulțumită componentelor de top. Oarecum greutatea influențiază portabilitatea, dar și autonomia de peste 5 ore (conform celor de la Toshiba) are un cuvânt de spus.

Deschis
Porturile

Specificaţii tehnice

laptopul de față vine cu cele mia noi tehnologii cum ar fi Intel Ivy Bridge și Nvidia Optimus. Prima tehnologie ține de procesor și față de Sandy Bridge face ca procesorul să consume mai puțin curent și să ofere o performanță sporită, iar a doua e de la Nvidia și activează placa video doar în sarcini care au nevoie de procesare video.
Despre cum merg jocurile se poate vedea din acest clip. Se poate observa că placa GT 640M nu e doar ieftină, ci și puternică putând rula toate jocurile la calitate Full HD. Faptul că jocurile rulează așa de bine e și mulțumită procesorului i7-3630QM care e un model cu patru nuclee.

Păreri pro şi contra

În opinia prețul nu e deloc mare și astfel raportul dintre preț și calitate e foarte bine. Laptopul e unul de gaming, cu o autonomie de invidiat și o mulțime de porturi și conexiuni (cum ar fi USB 3.0, HDMI și bluetooth). Camera e una specială deoarece are suport 3D, iar tastatura numerică e prezentă pe acest laptop de top. Dacă nu vă ajung 6 giga de RAM atunci trebuie știut că puteți pune maxim 8 giga, însă ambele sloturi sunt ocupate.

Concluzie

Laptopul e unul foarte performant și bun la orice tip de sarcină. Datorită faptului că are instalat Windows și driverele aferente nu trebuie să vă faceți griji, ci doar să intrați pe net cu el ori să jucați un joc. Pentru a vedea mai bine cum arată vă recomand preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

Lasă un comentariu