Toshiba P855-32C

Toshiba Satellite P855-32C e unul dintre cele mai noi laptopuri de tip gaming de la Toshiba. Vine cu Windows 8, procesor i5, ecran de 15 și cip grafic GT 630M. E o alternativă la U940-100 chiar dacă nu e tot ultrabook și asta deoarece are o baterie care ține peste 4 ore… conform producătorului. Laptopul Toshiba P855-32C vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că vine cu Windows 8 preinstalat.

Poze

PC-ul P855-32C e un model gri-silver cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Pe acest ecran o să puteți vedea foarte clar filme HD, dar și Full HD. Greutatea e puțin peste 2,6 kilograme, dar portabilitatea e bună mulțumită autonomiei mari a acumulatorului. Din imaginea a doua se poate observa că e destul de subțire.

Deschis
Porturile

Specificaţii tehnice

Procesorul e un i5 model 3210M care vine cu cip grafic integrat Intel HD, dar laptopul are și un cip grafic cu memorie dedicată numit GT 630M care e de la Nvidia. Acest Geforce GT 630M are și tehnologie Optimus care face ca placa video dedicată să fie activă doar în jocuri, deci o să știți că aveți placa Nvidia din faptul că apare Nvidia Control Panel la clic dreapta pe Desktop și că apar două plăci în Device Manager.

Păreri pro şi contra

Poate că greutatea de 2,66 kile e cam mare pentru un laptop de 15 inci, mai ales în anul 2012. În rest, performanța, aspectul și fiabilitatea îl recomandă. Vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită după plac la 3 ori 4 ani, iar faptul că vine cu OS e un mare plus. Sistemul de operare e esențial la un PC și puțini sunt cei care știu să-l instaleze. Astfel, el fiind gata instalat nu mai aveți nicio grijă.

Concluzie

În opinia mea, dacă ești pasionat de jocuri sau dacă vrei un notebook care să-ți ofere mai multă putere de procesare atunci acest model ar fi excelent. Nu costă deloc mult, iar faptul că are sistem preinstalat îl face foarte ușor de utilizat și așa nu o să mai aveți bătăi de cap/probleme cu instalarea lui. Din preview-ul de alături se poate vedea cât de bine arată acest model.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Toshiba P855-32C”

  1. Am unul din seria p855 si sunt foarte multumit de el. Din pacate al meu a venit cu Windows 7, dar oricum am sa-i instalez 8.

  2. Daca m-ar ajuta cineva sa imi spuna si mie cum sa pun windowsul pe el ca mi-a picat cel reinstalat ar fii super ok . gabrielnicolae89 adresa mea de mail sau ro.babau id de mess . Multumesc anticipat

  3. SALUT GABI,INTRA IN SETARILE FABRICANTULUI SI INSTALEZI DIN NOU WINDOWSUL 8 ,DAR SA-TI SALVEZI CE DATE AI STOCATE PE HRDULINTERN.

Comentariile sunt închise.