Toshiba P855-11R

Un astfel de laptop Toshiba P855-11R se adresează celor pasionați de jocuri chiar dacă nu are tastatură iluminată sau ecran 3D. Spun asta pentru că există o astfel de variantă, doar că nu e așa de accesibilă ca și acesta. Are un Core i5, 6GB de RAM la 1600MHz și o placă video GT 630M. Deci vine cu o placă similară cu cea GT 540M doar că e mai eficientă. Design-ul e unul foarte reușit în special că s-a optat pentru un touchpad cu butoane integrate, finisaj metalic și taste depărtate. Veți beneficia și de o garanție pentru orice sau No Matter What. Satellite P855-11R are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Procesor Core i5 e unul 3210M deci e vorba de un Ivy Bridge de 2.5 GHz cu Intel HD Graphics 4000. Deci are cea mai nouă placă video Intel însă e tot una de tip office și nu se poate compara cu cele AMD de la procesoarele APU. Dar nu trebuie să vă faceți griji când vine vorba de jocuri și filme Full HD deoarece laptopul are un GT 630M de 2 GB care e echivalentul lui GT 540M. Deci are tot 128 de biți și o memorie video de 2GB. Chiar dacă laptopul are un cod superior – 855, ecranul e tot unul de 15 inci și are o rezoluție HD.

După cum am precizat sus, are memorie de 1600 MHz, iar faptul că e de 6GB , nu cred că ar avea rost să o extindeți la 8GB. Spațiul de stocare e de 750GB și nu cred că veți avea probleme cu acesta chiar dacă sunteți pasionați de seriale TV sau muzică. O parte din dotările sale sunt următoarele: card reader, difuzoare, DVD, cameră web, HDMI, USB 3.0, WLAN etc. Bateria sa Li-Ion are o autonomie de peste 5 ore în mod economic. Performanțele plăcii video pot fi văzute în clipul de mai jos și deci poate reda orice joc la detalii medii și maxime:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație nouă, robust, autonomie mare, garanție care acoperă orice inconvenient și software licențiat.

Minusuri: în acest preț, putea să vină cu un GT 640M sau măcar tastatură iluminată.

Concluzie

Acest Toshiba P855-11R e un laptop de gaming obișnuit care poate fi o alternativă accesibilă la un Republic of Gamers. Pentru a vă face o idee despre acest laptop am pus un clip cu modelul P850 care arată identic, doar caracteristicile sale diferă:

Te-ar mai putea interesa