Toshiba P855-10Q

Toshiba P855-10Q este un Satellite care vine ca o alternativă la , iar față de alte modele de P855 acesta are i7-3610QM, 8GB memorie RAM, placă video GeForce GT 630M 2GB și sistem de operare Windows preinstalat. Modelul de față e unul cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie mi se pare decent.

Poze

Ecranul acestui laptop e unul de 15 inci și din păcate nu e Full HD, ci doar HD. Aspectul exterior e unul foarte plăcut fiind vorba despre un laptop gri (silver). Vine cu multe porturi multiple printre care se numără HDMI și USB. Fiind un laptop puternic, unii s-ar fi așteptat să aibă o greutate mare, dar u e așa deoarece are o greutate mică de 2,6 kilograme. Poate că unii ar confunda acest laptop cu un ultrabook, dar trebuie știut că nu are vreo caracteristică a vreunui ultraboo.

Așa arată
Cutia

Specificaţii tehnice

Toshiba Satellite P855-10Q e un model cu procesor Ivy Bridge care e foarte puternic, iar dacă vreodată o să vrei să-l folosești la gaming atunci acest lucru va fi posibil deoarece are un cip grafic GT 630M cu memorie dedicată. Memoria RAM a sistemului e de 8GB, iar dacă vrei să pui mai mult atunci o să o poți face deoarece capacitatea maximă e de 16GB. Nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la autonomie deoarece e foarte bună, adică de 5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun având în vedere că vine cu tehnologie de ultimă generație incorporată; garanția standard e de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani; unitatea sa optică e una Blu-ray care poate inscripționa Blu-ray, dar s-ar putea să existe și doar cu unitate DVD; are tastatură numerică; vine cu OS preinstalat; bateria ține mult, adică undeva la peste 5 ore; tastatura e iluminată, iar acest lucru vă va ajuta destul de mult.
Contra: nimic.

Concluzie

P855-10Q e un model apărut pe piață care arată foarte bine și e performant. Îmi dau seama că din poze nu vă puteți face o părere despre cum arată și de aceea vă recomand clipul de alături pentru a vedea cum se prezintă. O caracteristică care poate vă va impresiona e tastatura iluminată care o să vă ajute atunci când în cameră e întuneric.

Te-ar mai putea interesa