Toshiba NB550-11D

Probabil eşti în căutarea unui mic laptop care să fie şi performant, iar din această cauză îţi recomand un netbook Toshiba NB550-11D. E performant deoarece vine cu APU AMD C-60 care e unul dual core şi cu video integrat de tip AMD Radeon HD 6290 cu memorie de 256 mega. Poate te întrebi cu ce e mai bun faţă de un Acer AO722-C6Cbb şi ar trebui ştiut că e mai portabil. Evident că nu e prea performant în comparaţie cu un Portege R830-192, dar şi preţul e de 3 ori mai mic. 😉

Prețul bun Vezi prețul special de azi →. Deci are un preţ destul de bun în comparaţie cu restul netbook-urilor de 10,1 inci şi un plus faţă de alte astfel de PC-uri mici cu aceeaşi dimensiune a ecranului e procesorul C60 care e din generaţia nouă a celor de AMD, iar grafica incorporată e mai performantă decât 6250-ul.

Poze

De sus
Tastatura

Specificaţii tehnice

Toshiba NB550-11D are un ecran care din păcate nu e HD datorită rezoluţiei de 1020 pe 600 pixeli, dar dacă vreţi să vedeţi un film la calitate HD atunci o puteţi fce conectând un monitor sau TV pe HDMI. 😉

Pe partea de memorie are doar 1 giga şi suportă maxim 2 GB RAM. Hardul e şi el unul destul de încăpător datorită capacităţii de 320 de giga, dar niciodată nu strică să ai mai mult şi de aceea cred că un hard extern de 2 terra de genul Seagate Expansion 2TB v-ar fi util.

Placa video e una nouă fiind un Radeon HD 6290 cu capabilităţi HD, dar păcat că ecranul nu are rezoluţie HD. Jocurile merg cu ajutărul acestei componente grafice, dar până la urmă e un netbook şi nu ar trebui forţat.

Păreri pro şi contra

Pro: are o culoare interesantă (Lime Green), vine cu sistem de operare, greutatea e de puţin peste un kilogram, e performant şi arată bine. Să nu mai zic de bateria care ţine foarte mult.
Contra: are doar 1GB memorie RAM.

Concluzie

Toshiba NB550-11D este un model nou de netbook din seria NB550 dar vine cu procesorul C60 care e mai autonom şi grafica e superioară. Vă invit să urmăriţi şi clipul de alături pentru a vă face o părere despre cum arată în realitate (în clip e un model cu procesor C50 însă aspectul exterior e acelaşi).

2 comentarii la „Toshiba NB550-11D”

Lasă un comentariu