Toshiba Mirai RAS-16BKV-E, AC 16000 Btu cu dezumidificare automată

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E este un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de 16000 BTU şi are clasa A+ de eficienţă energetică la răcire. Capacitatea medie oferă posibilitatea realizării unei clime plăcute pe o suprafaţă de 35-47 mp.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv şi din punct de vedere al caracteristicilor. Din imaginea de alături puteţi vedea că acest model e unul care arată bine şi că are un aspect minimalist.


Păreri pro şi contra

Modelul Toshiba Mirai RAS-16BKV-E are compresorul realizat în Japonia, fiind vorba despre unul inverter. Avantajele unui astfel de compresor sunt durabilitatea, eficienţa energetică (până la 50%) şi silenţiozitatea.
Filtrarea aparatului e una foarte avansată deoarece vine cu filtru Hepa, catalizator praf şi anti-alergic. În felul acesta o să aveţi parte de un aer cât mai curat.
Ventilatorul poate fi reglat pe 6 trepte, iar acest lucru are un efect asupra nivelului de zgomot care are un nivel mediu de 43 decibeli.
O funcţie utilă este cea pentru dezumidificare care presupune că umiditatea din aer e reglată la un nivel acceptabil. În felul acesta scăpaţi de nevoia achiziţionării unui aparat tip dezumidificator.
Aparatul vine cu mai multe moduri printre care Hi-power şi Eco. Primul mod asigură o răcire/încălzire rapidă, iar Eco ajută la economisirea până la 25 procente comparativ cu setarea tip standard.
Singurele dezavantaje ar fi că nu are kit de instalare inclus precum nici wireless (adică posibilitatea controlării sale prin telefon smart).
Având clasa A++ de eficienţă energetică acest model nu consumă prea mult curent, la răcire având 1,53 kW, iar la încălzire 1,55 kW.

Modelul de faţă e unul care se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv, funcţional şi economic. După cum ziceam mai sus, compresorul e japonez, iar acest lucru denotă o calitate superioară a produsului.
Funcţii pe care le vei aprecia vor fi cea Auto Restart, Purificare, Modul Automat şi Dezumidificare. Auto Restart e o funcţie prin care aparatul îşi reia activitatea atunci când revine curentul în urma unei pene de curent.

Te-ar mai putea interesa