Toshiba Mirai RAS-10BKV-E, AC clasa A+ cu 10000 Btu

Toshiba Mirai RAS-10BKV-E e un aparat de aer condiționat care poate fi utilizat rezidențial (acasă) întrucât poate acoperi o suprafață de 20-29 mp cu capacitatea sa de 10000 Btu.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul avansat dpdv al filtrelor precum și al eficeinței.


Pro

Nu e gălăgios, unitatea internă are un zgomot de 39 dB, acesta fiind un nivel mediu, el putând fi mai mic sau mai mare în funcție de treapta aleasă.
Poate răci repede cu un debit de 540mc/h și cu o capacitate de 10000 Btu.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are funcția de Auto Restart așa încât să-și reia programul de acolo de unde s-a oprit.
Precum alte aparate moderne și acesta are mod de noapte (Sleep sau Night mode cum mai e numit). În acest fel funcționează diferit față de cum funcționează ziua… consumul de curent fiind mai redus în programul Sleep.
Aerul e unul curat deoarece are un filtru avansat cu caracteristici precum Hepa, catalizator, anti praf și anti alergic.
Comparativ cu alte aparate acesta are un consum mai mic de curent deoarece are Inverter, iar în acest fel se obține un consum cu până la 50% mai mic.

Contra

Acest model nu e unul smart deoarece nu dispune de Wi-Fi, dar probabil că poate fi transformat, oarecum, în smart prin utilizarea unei prize inteligente/programabile.
Un alt dezavantaj (chiar dacă nu e major) e faptul că acest aparat e unul fără kit de instalare. Eu zic că nu e o problemă deoarece oricum kit-urile care vin cu diverse aparate sunt unele pentru o distanță scurtă de vreo 3 metri.

Concluzie

Aparatul Toshiba Mirai RAS-10BKV-E e unul cu undeva la 9000-10000 Btu, iar disponibilitatea Inversorului face ca aparatul să fie unul care respectă normele CE de consum energetic.
Despre brandul Toshiba nu cred că e nevoie să spun că e unul din cele mai cunoscute din lume și că face niște aparate AC foarte bune.

Lasă un comentariu